BW_INTERNAL USE ONLY2.jpg

Bell Witch (US) [SUPPORT: Fvnerals (DE)]

Vi giver dig en unik aften i doom- og dronemetallens forunderlige verden med to anerkendte, udenlandske bands, der glæder sig til at spille for dig. 

BELL WITCH
Siden 2010 har den Seattle-baserede duo skabt en unik niche på metalscenen. Kun ved brug af bas, trommer og vokal har de skabt et minimalistisk og melodisk take på et sorgfuldt lydunivers, der på trods af det instrumentale omfang også virker knusende stort.

Deres fjerde ep Future’s Shadow Part 1: The Glandestine Gate udkom i 2023, og er den første ud af tre planlagte udgivelser, der bliver udgivet over de næste fem år. Det tredelte opus fastslår Bell Witch’ plads som både leverandører og innovatører af lange og omfattende kompositioner. Et format de også fejrede på deres roste 2017-udgivelse Mirror Reaper.

Forbered dig på at blive indhyllet i mørk, dyster og ekstremt velspillet doom- og dronemetal, når Dylan Desmond (bas) og Jesse Shreibman (trommer) indtager Radar den 2. april

FVNERALS
Udsprunget af Brighton, England og for nuværende placeret i Leipzig, Tyskland, har Tiffany Ström (vokal/bas) og Syd Scarlet (guitar/sangskrivning/produktion) siden 2013 huseret med deres effektive blanding af doom, mørk ambient, drone og postrock. Indhyllet i en hjemsøgt og depressiv atmosfære, har de skabt en brutal lydmur, der omdanner emner som depression, isolation og fortvivlelse til et hørbart medie.

Siden begyndelsen har Fvnerals udgivet to ep’er The Hours og The Path samt tre fuldlængdealbums. The Light fra 2014, Wounds fra 2016, og senest Let the Earth Be Silent, der kom på gaden I 2023, og tager udgangspunkt i den menneskelige almentilstand. Følelser som isolation, depression og menneskehad bliver taget op og der tages afsæt i filosofiske temaer som pessimisme, eksistentialisme og nihilisme.

Gennem et årti har Fvnerals delt scene med artister som Emma Ruth Rundle, Wrekmeister Harmonies, Nothing, Celeste, Jaye Jayle, Cult of Luna, Jarboe, Chrch, Hell, The Black Heart Rebellion, Solstafir, Esben And The Witch, Sylvaine, Messa og Primitive Man, hvilket blot understreger, hvorfor du kan se frem til en helt særlig oplevelse på Radar, når de varmer op for amerikanske Bell Witch.

Skærmbillede 2024-01-18 kl. 10.45.26.png
Back