Cult+Leader+03+by+Bobby+Cochran.jpeg
Fotograf: Bobby Cochran

Cult Leader (US) [SUPPORT: Swartzheim + Katla]

Er du til hardcore punk fra Salt Lake City, Utah? Eller bare generelt til musikoplevelser i sjette gear? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Den 10. april åbner vi dørene for amerikanske Cult Leader, der konstant formår at udvikle sig, overraske og imponere med højspændte liveoptrædener og ikke mindst nye bud på, hvordan hardcore-genren tager sig allerbedst ud.

På deres 2024-europatur rammer de Radar og medbringer blandt andet ep’en Gather and Mourn fra 2022, hvor de sætter barren uforligneligt højt for moderne hardcore, og som på fineste vis har fulgt op på succesalbummet A Patient Man fra 2018. Cult Leaders debutalbum der for alvor cementerede gruppen som nysgerrige, nyskabende og interessante inden for genren. 

A Patient Man fik flotte placeringer på verdens hitlister, blandt andet en 19. plads på musikmediet Consequence’s top 25 for metal og hardcore albums, nummer 11 på Revolvers liste for bedste albums og millioner af streams, der især tilfaldt tracks som “to:Achlys” and “I am Healed”. 

Glæd dig til sønderrivende growl, kaotisk guitar, buldrende trommer og Cult Leaders mesterlig evne til at levere vaskeægte højspændt kvalitetsunderholdning.

SUPPORT: Swartzheim

Swartzheim er et snerrende aggressivt cross-over metal band, der består af seks unge fyre fra Jylland. De har udgivet en debutpladen ”Clinical Nightmare” og deres nyeste udgivelse, ep’en "Sympathy" så dagens lyd den 14. Oktober 2023.

Live kan du forvente en kæmpe energi, og med hele tre guitarister bliver du ramt af en mur af lyd. Og hvis du elsker højt tempo, så er Swartzheim lige noget for dig. De unge herrer har varmet op for: Solbrud, Xenoblight, I’ll Be Damned. Derudover har de spillet på SPOT Festival, til Copenhell pre-party og Heavy Agger.

V5mREFtD.jpeg

SUPPORT: Katla

Katla serverer sonisk ekstrem doom! Den velkendte fuzz-lyd og det tunge tempo drager paralleller til sludge-metal, hvor energien trækker mod black- og dødsmetal.

Forbered dig på en mur af lyd og manifestering af alt det, ekstrem-musik indebærer. Katla spiller hårdt, Katla drikker mange bajere og fejrer livet sammen med publikum til hvert eneste show - også på Radar!

Trioen har lynhurtig opnået anerkendelse på den danske metalscene og hos anmeldere landet over. Med blot to ep-udgivelser har Katla allerede turneret landet tyndt ad flere omgange. Senest var de på Danmarksturné med dødsmetal kongerne fra Baest, hvor trioen fik cementeret deres position.

KATLA_-_2022_-_Band.jpg
Back