DeHøjeHæle2023.jpg

De Høje Hæle [SUPPORT: Molly]

Året er 2007, stedet er Ny Ellebjerg.

Tre tosser mødes til en øver for første gang. Her fødes De Høje Hæle. Siden er det blevet til en bunke 7”, bånd, en ep og to fuldlængde albums. Men der har været stille i mange år, med undtagelse af den 7" vinyl, der blev udgivet i foråret 2023. Og så er der nye toner på vej i form af et album, der rammer gaden i 2024.

”Myretomet og Magnus Knudsen har fået følgeskab af en ny mand bag slagtøjet – Anders – og man fornemmer, at de nye numre måske varsler en ny og mere voksen æra for De Høje Hæle. Men frygt ej – det er stadig rendyrket punk. Som altid agerer smadderpunken lærred for Knudsens humoristiske, pudseløjerlige lyrik, der klæder sangens egentlig pænt tunge lyriske tema om selvudvikling, gode intentioner og om at blive indhentet af sine indre dæmoner,” lyder det i en anmeldelse fra Undertoner.

Selv forstår de stadigvæk ikke, hvad der foregår inden under deres hår, men måske er det også lige meget. Du kan i hvert fald forvente, at du enten falder for hælene eller også falder du fra. Husk dit kikkertsyn og hop ombord i ufoen og tag en tur i rutsjebanen. Så tænk frem, og se dig ikke tilbage, når du bliver blæst bagover på Radar denne aften og mon ikke det ender ud med en ægte drukmås.

__________________

SUPPORT: Molly

Molly er et dansk punk-/rockband dannet i København i slutningen af 2011 af Malte Hill og Mathias Sarsgaard. Gennem årene har bandet haft forskellige konstellationer, altid med frontperson og sangskriver Malte Hill i spidsen.

Seneste udspil fra bandet var ep’en MOLLY (2019), der blev fulgt op med en headliner-tour i Brasilien og shows i Danmark og Norge. Nu er de tilbage, og på deres kommende album Charter viser Molly virkelig, hvordan et rockband anno 2024 skal lyde. Malte Hill og co. har gennem årene fundet frem til deres helt egen lyd. Deres sange kommer altid direkte fra hjertet, og selv når de rammer dig som et knytnæveslag i ansigtet, vil du altid finde en god melodi i centrum af det hele.

Charter er dybt forankret i 80'ernes og 90'ernes alternative rock- og punk scene i USA (Hüsker Dü, Dinosaur Jr, Nirvana), med en fornyende friskhed og sangskrivning med kød på.

Her er der ingen bullshit, intet ønske om glorificeret berømmelse. Bare 1,2,3 og spil.

Back