Pressebillede 3.jpg

I'll Be Damned + Special Guests: Persecutor & LiveDevil

(OBS: Koncerten er flyttet fra den 10. februar til fredag den 26. april)

Glæd dig til at blive blæst omkuld når I’ll Be Damned gæster Radar i 2024!

I 2022 fuldendte I'll Be Damned en forvandling, der startede efter udgivelsen af deres andet album i 2018. Bevæbnet med nye medlemmer, nye vinkler og en konstant tilførsel af inspiration fra en verden, der er løbet løbsk, udgav de den 25. november 2022 albummet Culture.

Lyden er stadig God damned rock’n’roll. Metallisk, melodisk og tungere end nogensinde før. Anders Gyldenøhr (ex-Grope, ex-Hatesphere) er nu på trommerne og Mark Damgaard på vokal. Det har givet det forbandede udtryk et eftertrykkeligt los bagi.

På forårstouren i 2023 blev Culture luftet, sammen med en masse af det ældre materiale. Det har resulteret i intet mindre end et vaskeægte live-album LIVE AT RADAR med dertilhørende video. Koncerten er filmet af Jeff Kwadwo på et propfyldt Radar på hjemmebanen i Aarhus og mixet/mastereret af Tue Madsen i Antfarm Studio.

Gennem årene har bandet optrådt på et væld af scener – heriblandt som support for Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D i både Tyskland og Schweiz, samt Metallica i Royal Arena, et par Danmarksturneer og en masse festivaler i Danmark og Tyskland, herunder Copenhell.

Live har I’ll Be Damned altid været en tand mere aggressive end på studiepladerne, så forbered dig på en varm aften!

Special Guest: Persecutor

De danske thrash metal-leverandører Persecutor slår igen med deres andet fuldlængde album Vendetta, der udkom d. 13. oktober 2023. Albummets ni rasende tracks leverer alle med en moderne tilgang, en udpræget melodisk fornemmelse, varierede arrangementer og lyriske temaer skabt fra det mørkeste dyb i det menneskelige sind.

Med sin aggressive og stadig fængende og varierede thrash metal, rasende sjove liveshows, en spraglet, uprætentiøs fremtræden og underholdende visuel æstetik er Persecutor et så engagerende bekendtskab, som man kan ønske sig af et nutidigt thrash metal-band. Og mens Vendetta er intelligent udført på alle niveauer, har bandet ingen intention om at skabe musik, der skal undergå akademisk analyse.

@JN Lightning Photography.jpg

Special Guest: LiveDevil

LiveDevil er både vildt, tungt og stemningsfuldt. Trioen bevæger sig mellem genrer, der afspejler deres forskellige musikalske baggrunde. Det bliver til en svedig sammenkogt stenersuppe med stærke krydderier. Der er garanti for et underholdende, energisk, lige-i-ansigtet liveshow når LiveDevil tonser derudaf med en cocktail af tunge headbang-venlige riffbaserede passager, lange syrede doomiske introer og en ordentlig skefuld melodiske rock’n’metal stykker.

Back