RIN COVERART BRED 9.16.jpg
Fotograf: Frederikke Dørfler

Rin [SUPPORT: Sander Sanchez]

Rin serverer pop fra øverste hylde med ørehængere, legende produktioner og tekster, der rammer dig lige i mellemgulvet. 

Rin er et fantastisk nyt navn på den danske musikscene, der er klar til at slå rødder i musikbranchen – og i dig. Den erfarne musiker, producer og artist Rikke Østergaard (Rin) har hidtil arbejdet under kunstnernavnet O/RIOH, men er efter en årrække i den mere eksperimenterende ende af den musikalske skala klar til en relancering, der appellerer til alle med et soft spot for velproduceret, velskrevet og veldrejet pop. Hun lægger ud med den absurd fængende og følelsesmættede førstesingle “Riv det hele ned”, der rammer gaden inden længe. 

Radar-koncerten bliver cementeringen på en helt ny æra for Rin, der med stor succes har prøvekørt det nye, dansksprogede materiale på sidste års SPOT Festival for en fuld sal, og på hovedscenen ved Copenhagen Pride på Rådhuspladsen. 

Forvent en aften med kantet pop af tårnhøj kvalitet, følelser indeni og udenpå, samt en generel "OMG kender"-vibe, når Rin åbner op for sit lyriske univers. Det bliver en aften med overraskelser, nærhed, intimitet og fest.

Rin har i en årrække spillet sammen med et tophold af musikere, der også kommer med på Radar den 12. april:

Kristoffer Jeberg (Code Elektro): Kapelmester, trommer
Amanda Krogh Nielsen (iomfro):  Synthbas, perc, kor
Nikolaj A. Berg (Clothing Club): Keys, guitar, kor

Rin har lovet, at vi på aftenen kommer helt ned på jorden, ind til det nøgne menneske og helt op under loftet og ud i afkrogene af livet. Ledt hele vejen af hendes velspillende og karakteristiske musikere anført af Rins egne helt rå og fængende tekster i spidsen.

SUPPORT: Sander Sanchez

Sander Sanchez bor i København, men har sit ophav i Jylland og ikke mindst South Dakota (US), hvorfra Sander har sine Native American-rødder, der har haft stor indvirkning på hans musikalske udtryk. 

Sanders indgangsvinkel til musik udspringer blandt andet fra et spirituelt univers, hvor hjerte og sjæl er essentielle ingredienser. Musikken er legesyg og bevæger sig ubesværet rundt mellem genre som dynamisk pop med 80’er lyd, soul, r&b, hiphop, blues, ambient og EDM.

Sander har efterhånden stået på en del danske scener - blandt andet ved World Pride 21 i KB-Hallen, Copenhagen Pride, DR Koncerthuset som support for Adore Delano, Royal Arena ved Dansk Melodi Grand Prix 2020, hvor fik en andenplads med sangen "SCREENS", og i Cirkusbygningen ved Danish Rainbow Awards 22. Her var han også var nomineret som Årets Artist. 

Glæd dig til en totaloplevelse, når Sander gør scenen varm for Rin.

Vi glæder os til at se dig <3 

45.jpg
Back