The Entrepreneurs_PRESS-pic_2024_300dpi.jpeg

The Entrepreneurs [SUPPORT: Darling Darlene]

Efter mere end to års pause fra scenekanten vender støjrock-trioen The Entrepreneurs stærkt tilbage med danmarksturné og nyt album Sky Forever.

På Radar glæder vi os enormt til at byde The Entrepreneurs velkommen tilbage, når de lørdag den 20. april indtager byens bedste scene med både nyt og gammelt materiale og rigelige mængder ophobet energi.

The Entrepreneurs er sanger og guitarist Mathias Bertelsen, bassist Anders Hvass og trommeslager og producer Jonas Wetterslev, og trioen har siden deres spæde start cementeret et ry som et af landets bedste livebands, hvilket har taget dem til store scener og festivaler kontinentet over, herunder blandt andet flere omgange forbi Roskilde Festival, Smukfest og SPOT samt Reeperbahn Festival og Eurosonic Noorderslag.

The Entrepreneurs' debutalbum Noise & Romance fra 2019 samt albummet Wrestler 2021 har modtaget stor ros både herhjemme og i udlandet. Sky Forever, bandets tredje, udkommer den 26. april 2024, så koncerten på Radar bliver virkelig en forsmag på, hvad fans af The Entrepreneurs har i vente.

Vi glæder os til at se dig <3 

SUPPORT: Darling Darlene

Darling Darlene blev vakt til live, da Christian Popp og Johan Skjold i januar 2020 gik i tre måneders isolation i et lille hus i Nordjylland, for at udforske musikalske idéer. De skrev, indspillede og producerede uden tanke på genre og instrumentering – bare for det enkelte nummers skyld.

I denne kaosproces dannede de Darling Darlene. Et alt pop-projekt, der med detaljerede og ofte skurrende produktioner forener 60’er folk ballader, pumpet 90’er rock og psych-pop.

I september udkom ep’en ”Lost at the Movies”, med de sange, der blev født i de forblæste vintermåneder i det lille nordjyske hus.

Med tekster der behandler uhæmmet egoisme, apati og halvglemte drømme, slipper Darling Darlene deres kaosproduktioner løs i et opgør med låste rammer og tidens trends.

DarlingDarlene.jpeg
Back