Copy of 9Z6A8744 small.png

Simon Goff

Oplev den Grammy-vindende violinist til en ekstraordinær musikalsk tour de force på Radar.

Simon Goff er klassisk uddannet violinist, men der er intet klassisk over hans meritter på den musikalske scene. Han har optrådt internationalt med kunstnere som Peter Broderick, Federico Albanese, Xiu Xiu og mange mange andre.

Han komponerer problemfrit på tværs af en lang række formater; blandt andet for dansekompagnier og skriver scores til blockbusters og tv-serier med nogle af verdens mest anerkendte musikere som samarbejdspartnere. Derudover skaber sin egen musik, og har senest udgivet Spark Like Living Mothers i 2023. 

Goff har et særligt samarbejde med den Oscar-vindende komponist Hildur Guðnadóttir. Goff og Guðnadóttir har blandt andet arbejdet sammen på musikken til storfilmen Joker og HBO-serien Chernobyl. Senest har Goff skrevet musikken til BBC-serien The Gold, samt den kommende tjekkiske spillefilm We Have Never Been Modern.

I 2021 udgav Goff albummet Vale, som i manges ører står som en særlig vellykket milepæl, og i 2022 udgav Goff et album sammen med Katie Melua, med titlen Aerial Objects, der viser, at Goff i særdeleshed forstår sig på mange genrer og udtryk.

På Radar den 31. august vil Goff spille solo-violin tilsat et arsenal af effekter og pedaler, hvilket på imponerende vis vil emulere et fuldt orkester. Det bliver med garanti en musikalsk oplevelse, du ikke glemmer foreløbelig – hvis nogensinde. 

Back