1CreditAlfredRubin (1).jpg
Fotograf: Alfred Rubin

Clothing Club

Glem alt om melankoli, modløshed og ensomhed.

Clothing Club får dig til at bobbe med hovedet, smile og være til stede i nuet. Det er sprællevende hip-hop/jazz tilsat et stænk house, der smelter Aarhus-jazz’en sammen med dansegulvet på klubben i Berlin.

Når de tre musikere indtager scenen, inviteres publikum ind i et nærværende og legende rum, der oser af spilleglæde og godt humør. Keys, bas, trommer - mere skal der ikke til for at skabe din næste yndlings lo/fi club-fest – og du er i dén grad inviteret, når Clothing Club indtager Radar den 12. december.

Bandet drømmer om at klæde folk bedre på i den mentale garderobe og lade publikum mærke, at selv i de mørkeste tider, kan vi tage en mental sommerskjorte på og give os hen til samhørighed, glæde og lys.

Clothing Club udgav debutalbummet Fresh Fade den 26. april, og GAFFA kvitterede med fem flotte stjerner: "Personligt har jeg selv oplevet bandet live et par gange, og jeg er blevet godt og grundigt blæst bagover hver gang. Deres smidige vekslen mellem de stramtsiddende beats og det mere løsslupne og sloppy udtryk, har de formået at forfine og kultivere."

Med yderligere opbakning fra musikmedier som Stereofox, Bands of Tomorrow samt rotationer på P8 JAZZ og Uniradioen, har Clothing Club i løbet af 2024 fået fine ord med på vejen med singlerne “Jumbo XL”, “Deepchain” og dobbelt-udgivelsen “Batique / Boutique”.

Bandet består af M.S. Lowkey på bas, Deepchain på keys og Phairo Z på trommer. Glæd dig til en koncert, du sent vil glemme.

Vi glæder os til at se dig <3

Back