03feb4df_Shitboys_DemolitionSapufabrik_AKHC_1.jpg

Joe & The Shitboys (FO)

Så er der adventspunk for alle pengene, når Joe & The Shitboys indtager Radar søndag den 8. december.

De biseksuelle veganere, Joe & The Shitboys, slår igennem med korte og catchy shitpunk-sange. Bandet blev dannet med det formål at påpege den lortede opførsel i det konservative Færøerne, hvor rockscenen er fyldt med ryggradsløse homofober og misogynister, og andre steder generelt.

Deres koncerter er fulde af energi, med en strøm af sange som "Drugs R’4 Kidz", "Life Is Great You Suck" og "If You Believe in Eating Meat, Start With Your Dog", anført af den flamboyante frontmand, Joe, der roaster publikum.

Efter en række koncerter i hjembyen, herunder ved de færøske musikpriser, hvor de vandt Årets Gruppe i marts 2020, fandt bandet nye fans i form af den internationale presse, der var på besøg. De brillierede med en sjov og frygtløs optræden ved deres Iceland Airwaves showcase i slutningen af 2019, hvilket førte til en plads på den anerkendte NME 100-tipliste for 2020.

Nu planlægger bandet en række turnéer og festivaloptrædener rundt om i Storbritannien og Europa sammen med udgivelsen af debutalbummet 'The Reson For Hardcore Vibes'.

Pressen siger:

"Joe and The Shitboys were the best thing we saw at Iceland Airwaves … No-one is safe from their cheeky tongue and no-bullshit approach.” - NME

“the band are truly causing mayhem and we're so here for it.” - The Line of Best Fit

“Chaotic” - Dork

"En orkan af tordnende trommer, brummende bas og selvfølgelig en storm af bandeord" - Gigwise

Vi glæder os til at se dig <3

Back