Bushbabies_farver.jpg

Knudsen/Bremer/Ewert [Bushbabies]

Oplev Niclas Knudsen, Jonathan Bremer og Felix Ewert i ny konstellation, når Bushbabies byder op til brandvarme danserytmer med nordiske tendenser. 

Denne nye trio blander elementer fra afrobeat, cumbia og highlife med melodier, der trækker tråde til musikernes nordiske baggrund, hvor reminiscencer af folkeviser, hymner og ballader kan høres. Med legende lethed og dødsens alvor skaber de rytmer og lyd, der både er jordbunden og afklaret, men også energisk og dansabel.

Musikken er skrevet af Niclas på en rejse til Zanzibar, hvor mødet med varmen, naturen og ikke mindst menneskene, inspirerede ham til at skrive ny musik, der formidler den skønhed, åbenhed og ikke mindst det nærvær, han oplevede.

Niclas er kendt for i flere årtier at have søgt efter nye måder at spille improviseret musik på i bands som eksempelvis Ibrahim Electric og Kalaha og arbejder i denne trio med et mere meditativt og roligt udtryk. Jonathan har med duoen Bremer/McCoy fornyet den nordiske jazz og tilfører denne trio sit klare og stærke bas spil. Felix er kendt fra Tabloid og Alex Vargas og sørger med sit virtuose trommespil for, at musikken hele tiden er spændstig og levende.
_______________

Line-up:

Niclas Knudsen: Guitar
Jonathan Bremer: Bas
Felix Ewert: Trommer

Lyt til den spritnyudgivne musik fra Bushbabies:

Back