Situationsfornærmelse_billede_1.jpg

SITUATIONSFORNÆRMELSE

Siden 2019 er folk rejst fra nær og fjern for at opleve fænomenet Situationsfornærmelse.

Det startede i det små, men som tiden gik, blev det hurtigt klart for alle, at intet sted er for stort til Situationsfornærmelse. Bandet har besøgt spillesteder og festivaler i hele landet og afholdt udsolgte koncerter både som opvarmning og hovednavn. Senest har de fire venner været med som support på Kellermensch' efterårsturne 2022, og som de professionelle amatører Situationsfornærmelse er, var de hverken værre eller bedre end hovednavnet, og efterlod publikum varme og glassene tomme.

Genren er punkrock og de spiller, som gjaldt det dit liv. Teksterne tegner karikaturer af danskheden og kredser om den politiske korrekthed, og alt det vi ellers ikke taler om. Menuen bliver sikkert leveret med højt humør, skarp selvironi og absolut ingen ydmyghed overfor dem, der skulle mene noget andet. Aarhuskvartetten skriver, indspiller, mixer og udgiver alle herlighederne selv, og indtil videre er det blevet til de to anmelderroste ep'er En Hurtig Omgang Dansk og En Hurtig Omgang Dansk i 2'eren. Med hitsene "Kaff' Eller Knep", "Ind Med Hænderne", "Camp skrald mig" og man kunne blive ved, har Situationsfornærmelse for længe siden slået fast, at de er nogen, man skal holde øje med.

Udover den geniale musik, så er det energien, der er blevet Situationsfornærmelses varemærke, og når de spiller, så er det med at komme op foran, inden det er for sent. Situationsfornærmelse skuffer aldrig, for som de altid siger: "En hurtig omgang dansk har aldrig været sjovere."

Situationsfornærmelse_billede_3.jpg
Back