AARHUS HEADER.jpg

Tacobitch (NO) [SUPPORT: Jirasol]

Tacobitch undgår faldgruberne af prætentiøst nonsens og selvhøjtidelighed. De kasserer enhver klichéfyldt forventning, og byder i stedet på bizar eufori, som til syvende og sidst føles autentisk  GAFFA

Tacobitch var efterspurgte allerede inden de havde gjort særligt væsen af sig på den norske musikscene, og det resulterede i rekordlange køer, da de debuterede på by:larm-festivalen i 2019. Siden dengang har de kapret et bredt spektrum af publikummer på Norges mange musikscener og festivaler, hvor de med deres skarpe tilstedeværelse kombineret med en strategisk, legende og mystisk tilgang, har vundet mange hjerter.

De indspiller deres første album i vinteren 2023, og herefter gælder det igen turnélivet, der heldigvis bringer dem forbi Radar i februar 2024. For selvom Tacobitch har udgivet to ep’er (Humami og Jumami), og har et album på vej, så er de først og fremmest en ekstraordinær liveoplevelse.

Tacobitch består både af musikere og scenekunstnere, og med brugen af teater, scenografi, kostumer og koreografi udvider de konceptet ”koncert”, og tager helhedsoplevelsen til next level. Gennem deres anonyme alteregoer spiller de på vores alles fascination af ”skuespillet” som hovedinstrument. Tilpas grænseoverskridende, passende skræmmende og passende sjovt, vil de vise folk et utopisk håb om den generøse fest som en løsning – iklædt en dystopisk dragt. Techno. Dance. Show.

Vi glæder os til at se jer til den her spektakulære totaloplevelse på Radar <3

SUPPORT: Jirasol

For de eventyrlystne og de, der søger efter musikalsk dybde, er Jirasol en oplevelse, man ikke må gå glip af. Inden Tacobitch indtager scenen på Radar, vil de varme op med deres unikke blanding af improvisatorisk stemningsfulde lydflader og kaotisk pulserende beats.

Jirasol tager publikum med på en rejse gennem lydens labyrinter og inviterer til at fordybe sig i musikkens transformative kraft. Kom og oplev den fantom-queer-musiske gnist, som forberedelse til den spektakulære totaloplevelse, der venter med Tacobitch på Radar.

Back