baby in Vain - Aleksandra Milanovic - 2023 - wide.jpg

Baby In Vain [SUPPORT: MartsMidnat] [FÅ BILLETTER]

Baby In Vain er tilbage! Efter afstikkere til andre fantastiske musikalske projekter, er Lola, Andrea og Bene klar med deres tredje Baby In Vain-album.

Derfor er det også en kæmpe fornøjelse at kunne præsentere Baby In Vain live på Radar. Det nye album hedder Afterlife og lander den 23. februar, og følger efter debutsuccesen More Nothing og efterfølgeren See Through, der begge høstede stjerner og roser i ind- og udland. Debuten fik blandt andet fuld plade hos både GAFFA og Politiken. 

Indtil videre har de sluppet singlen "Got It In You", der vækker mindelser til både Black Sabbath og Beck med et mørkt og omsluttende strygerarrangement.

Trioen startede deres musikalske rejse med at spille forvrænget doom rock'n'roll. Med More Nothing turnerede de heftigt i Europa og Nordamerika, blandt andet som opvarmning for The Kills og A Place To Bury Strangers. På deres andet album See Through omfavnede Baby In Vain en varmere, drømmende og mere simpel lyd. I GAFFAs seksstjernede anmeldelse står der:

"Baby In Vain hæver endnu engang niveauet med albummet See Through, der er lige dele drømmende og råt. På bandets andet udspil mærker man den intimitet, de tre i bandet kan skabe sammen, imens de balancerer mellem øvelokalet og international kultstatus."

Siden deres sidste album har Lola Hammerich, Andrea Thuesen Johansen og Benedicte Pierleoni-Nielsen hver især foldet sig ud i forskellige musikalske konstellationer med blandt andre Mø, Snuggle, Ydegirl, Friends With Bene, Mavourneen, Fine, Selina Gin med flere. Og ude er godt, men hjemme er bedst, og arbejdet med andre kunstnere og soloprojekter har givet ny inspiration til deres fællesprojekt Baby In Vain.

Skærmbillede 2024-02-19 kl. 11.11.56.png

SUPPORT: MartsMidnat

Med hovedet plantet solidt i skyerne, tager MartsMidnat dig med på sin musikalske drømmerejse. Vær i nuet, mærk energien, og lad dig selv blive taget med af strømmen. For MartsMidnat, har musikken altid været både en flugt fra hverdagens grå virkelighed, samtidig med at være en intuitivterapi.

Resultatet er et nøgent, ærligt og konfronterende lyrisk univers. Teksterne er omdrejningspunktet i den indierock, som danser ud fra elguitaren, med inspiration fra nordamerikansk indie, garagerock og dreampop.

I juni 2022 udgav MartsMidnat sin selvbetitlede debut-ep. En 17 minutter lang rejse, inddelt i fire sange, fra trøstende ballader til udskældende rockbaskere. Fælles for sangene er, at de er skrevet ud fra et princip, om at tage sig selv og sine følelser alvorligt.

Ud fra personlige erfaringer, har hun noteret små udpluk, som spænder over et bredt følelsesregister: Vrede, håb, selvaccept og ensomhed. Bag navnet gemmer sig 23-årige Lærke Simoni, født og opvokset under jyske forhold. Under indflydelse af midnatstimen.

Vi glæder os til at se dig <3 

Back