BISSE.jpg

BISSE (solo) [EKSTRAKONCERT/UDSOLGT]

Bisse inviterer indenfor på Traumecentret med solokoncert

(OBS - begrænsede billetter / siddende koncert)

Lørdagens Bisse-koncert blev lynhurtigt udsolgt, så vi tager en omgang mere. Søndag den 17. marts kan du tage med Bisse på en rejse gennem længsel, sorg, dødsangst og alle verdens fortrædeligheder, når han optræder med klaverkoncert på Radar. Koncerten tager udgangspunkt i Bisses seneste album Traumecentret, der er kunstnerens 14. album siden 2015.  

"Det er et mindealbum om liv og død, håb og håbløshed, drøm og traume. Traumecentret er stedet, man kommer hen for at få helet sine sår. På vores traumecenter behandler vi det sår, som aldrig helt vil hele: længslen efter de døde, og angsten for døden selv." 

Sådan udtaler Bisse sig om albummet, der udkom i august 2023. Albummet er indspillet med Bissebanden (Adi Zukanovic, Lars Bech Pilgaard, Jakob Falgren og Bjørn Heebøll) i Gula-studiet i Malmø med studietekniker og musiker Jens Lindgård og Adi Zukanovic som producer.  

Vi kommer vidt omkring på Traumecentret, hvor Bisse viser os såvel KZ-lejrene som sin egen dødsangst. “Begrænsningens kunst er ikke eksisterende i Bisses univers. (...) hver og en af sangene har noget på hjerte,” som det lyder i GAFFAs anmeldelse, der kalder albummet “både forfærdende tungt og klædeligt selvironisk”. “Alt er altid nyt med Bisse, og alligevel vidunderligt altmodisch. Uden for tid og rum i dansk musik” skriver Alexander Vesterlund for Politiken. Han kalder Traumecentret et “forrygende” album, med sange der “tillader sig at gå grueligt meget igennem”.

Det er en enestående oplevelse at være vidne til en liveoptræden med Bisse. Hans energi er uden sidestykke, når han tager livtag med de helt store følelser, hvad end der er tale om ekstravagante teaterproduktioner eller intime solooptrædener som den, du kan opleve på Radar den 17. marts 2024. 

Det bliver stort, det bliver dybt - og det bliver en oplevelse, du ikke må gå glip af. 

Vi glæder os til at se dig <3

Back