sebastian_wolff.jpg

Sebastian Wolff [SUPPORT: Christian Hede] (FÅ BILLETTER)

Glæd dig til at opleve en af Danmarks største sangere og sangskrivere.

Når han ikke har travlt med at fortrylle lyttere og publikum i front for mægtige Kellermensch, skriver Sebastian Wolff sange. Og han skriver mange af dem. Så mange, at dem vi får at høre i Kellermensch-regi kun er toppen af isbjerget.

Nu er der imidlertid mulighed for at komme med ned i skrivebordsskuffen, når Sebastian løfter sløret for nogle af de sange, der ikke har fundet vej til Kellermensch. I løbet af aftenen vil han også spille sange fra de tre Kellermensch-albums i nye fortolkninger og sange af andre kunstnere, der har gjort et særligt indtryk. Sebastian tager særligt udvalgte musikere med til at pakke sangene ind i det helt rigtige udtryk.

Kellermensch har turneret i det meste af Europa og høstet en masse ros fra publikum og anmeldere. Med både bandets andet album Goliath og tredje album Capitulism bevægede han sig, som sangskriver, tættere ind på kroppen med sange som er smertefulde og personlige fortællinger. Fortællinger, som har medvirket til at åbne sangene op for et markant bredere publikum – et publikum, der på naturlig vis spænder fra Copenhell til Tønder Festival.

Kellermensch lever stadig i bedste velgående, men hen over det sene efterår 2023 kommer Sebastian Wolff til at dele det nye materiale i audio/visual format på YouTube og sine SoMe-platforme.

SUPPORT: Christian Hede

Christian Hede skriver sange om det han ser. Danske tekster om de forhutlede på gaden, de halve replikker der hænger i luften efter en togtur og mavefornemmelsen, når man hører et grin fra et åbent vindue i en sommernat. Lydbilledet skramler ad en skæv sti med guitarer, bas, trommer, keys, kor, men lander alligevel på ukendt grund i en lyd, der er helt sin egen.

Christian Hede er en moderne visesanger, der synger efterårsmånederne - alle 10 i dette land - lidt mere nuancerede og kaster det grå til side for en stund. Evigt søgende og altid syngende.

Back