Skærmbillede 2024-04-15 kl. 12.25.26.png

MONO x UNDERVEJS præsenterer: Leeek + Kaizer + Axl Ry

Til de nysgerrige og kvalitetsbevidste: Oplev håndplukkede artister undervejs på deres rejse mod et større publikum.

Kaizer

Der har de seneste to år været fart på livefronten for det spirende indietalent Kaizer. I 2022 vandt Kaizer TAK ROCK’s livekonkurrence, og spillede på Smukfests LiveCamp, som hun i 2023 fulgte op med en supporttour for Toppen Af Poppen-aktuelle Dopha samt en debut på sidste års SPOT Festival. Koncerten blev af Soundvenue udnævnt som ét af 10 højdepunkter fra lørdagens program.

I år har Kaizer haft headlinerdebut for et fyldt VEGA i København, og står derfor kampklar til nu også at debutere på RADAR i Aarhus. Kaizer er særligt kendetegnet ved at sammenblande skandinavisk poptradition med fandenivoldskhed og grunge-energi, som på sin seneste danseslasker ‘Kurt Cobain’.

Kaizer er I live-regi et fællesprojekt, yderligere flankeret af bassist Magnus Ram Pedersen, trommeslager Lasse Herold Krarup og guitarist Daniel Larsen.

Kaizer (photo credit - Jeanette Philipsen).jpg

Leeek

Leeek får dig til at slippe bekymringerne, og sætter gang i dig og dansegulvet med deres pulserende og catchy indiepop. 

Når Leeek indtager scenen, er det med intentionen om at sparke publikum bagover. De tager dig med ind i deres groovy indielandskab, hvor drømmende synthflader, vuggende guitar og forførende popvokal huserer, men selvom deres lyd oser af gode tider og sene nattetimer, så er de fire gutter ikke bange for at tage livtag med de store følelser. Deres tekstunivers rummer lige dele selvtillid og sårbarhed - krydret med lidt ængstelighed over tilværelsens udfordringer. 

Leeek har en masse på hjertet, og budskaberne leveres i form af følsomme, alternative pop-bangers, som Bands Of Tomorrow allerede har kastet deres kærlighed på. De beskriver det som værende musik der “… ikke kun bevæger dine dansefødder, men også taler til dit hjerte og sind”.

Siden deres første udgivelser “Move” og “You Don’t Really Mind” fra 2023 har de spillet til Aarhus Festuge (2023) og på Turkis i 2024, hvor de med stor entusiasme har inddraget publikum i deres univers. Deres liveoptrædender er energiske, og der er garanti for smooth hoftebevægelser og feststemning ad libitum. 

Leeek1.jpg

Axl Ry

Axl Ry er en dansksproget rapper. Født og opvokset i Ikast, og med rødder i den gamle skole laver han alternativ hiphop, der svæver i krydsfeltet mellem blød r&b og dystre elektroniske produktioner. Med sproget som legeplads skaber han et barskt og selvransagende lyrisk univers, der sætter ord på livets største og mindste spørgsmål.

I livesammenhæng kolliderer en baggrund af elektroniske teksturer og beats med en rå, organisk lyd af et syvpersoners live-orkester og Axl Ry i front. Forestil dig Frank Sinatra, der laver hiphop i 2024, og du nærmer dig udtrykket. Energien er i centrum, når gruppen vælter ud over scenekanten med hårde bars, tung bas og skrøbelige harmonier.

Orkestret består af bassist Ebbe Kandborg Gade, pianist Rasmus Ruby Bagge, guitarist Emil Dammeyer Sørensen, trommeslager Bjarne Ejsing og korsangere Signe Holleüfer Laugesen og Andrea Hindkjær Andersen.

Axl Ry -- Pressefoto-15.jpg

MONO x UNDERVEJS 

Med ambitionen om at showcase noget af det bedste nye musik for et nysgerrigt publikum, står musikforeningen MONO, der har skabt konceptet UNDERVEJS.

Hos MONO møder vi hvert år en håndfuld artister eller to, som for alvor fanger vores begejstring – og både artisterne og begejstringen vil vi gerne dele med dig. 

Artisterne vi møder er allerede undervejs. Det er dér, et sted på vejen, vi finder dem. Måske har de meldt ind på vores forskellige projekter, måske befinder de sig i og omkring MONO, måske hos vores partnere i regionen eller noget helt fjerde. Fælles for dem alle er dog, at de rummer kvaliteten, ambitionen og talentet til at række ud efter noget mere. 

UNDERVEJS er et sted mod dette mere - og vi kan slet ikke vente med at præsentere dem for nye lyttere.

Vi glæder os til at se dig <3

Back