skrallebang-2018.jpg

Skrallebang

Skrallebang har siden 2017 samarbejdet med Radar om at introducere børn til musikkens univers. Sanserne skærpes og børnene får mulighed for at opleve, hvad et rigtigt spillested kan levere i form af lyd, lys og samhørighed.

Skrallebang spiller aktive koncerter, hvor børnene inddrages gennem leg, bevægelse, historiefortælling og udklædning. Det er et koncertformat, hvor fantasien sættes i gang, hvor der grines, læres og opleves. Fælles for sangene, legene og rekvisitterne er, at både pædagoger, lærere og børn bliver inspirerede til at synge, spille, fortælle og lege på nye måde. Skrallebangs koncerter emmer af musik, motorik, leg, læring, inspiration og finurlige indslag.

Koncerterne henvender sig hovedsageligt til børn mellem 3 og 6 år samt eventuelle specialklasser og institutioner.

Skrallebang består af musikerne Nana Bang Kirkegaard og Søren Jensen: ”Vi vil gerne videreformidle vores glæde for musik, sang, bevægelse, leg - og for de gode fortællinger. Vi arbejder mest ud fra eventyr og børnebøger, og vi har sammensat flere temakoncerter med fortællingerne som omdrejningspunkt. Vi brænder for at levere anderledes børnemusik på rigtige instrumenter og på grej – der har samme kvalitet – som det de voksne kræver, når de går til koncert. Ikke mindst derfor er samarbejdet med Radar genialt!” siger de to musikere fra Skrallebang.

Det praktiske

Koncerterne afholdes i Radars koncertsal på Godsbanen, Karen Wegeners Gade 6, 8000 Aarhus C.

Koncerten starter kl. 10, der er adgang til koncertrummet fra kl. 9.30.

Her er garderobe og toiletfaciliteter, der kan frit benyttes. Koncerterne vare 50 minutter, og salen vil efter hver forevisning være åben, hvor institutionerne er velkomne til at blive hængende og f.eks. spise medbragte madpakker.

BILLETTER

Institutioner

500 kr. for max 20 børn + voksne. Der sendes en faktura til institutionen. Billetter reserveres ved at skrive til kontakt@radarlive.dk

Private

50 kr. pr. person, børn under 2 år har gratis adgang. Billetter købes i døren.

MERE INFORMATION

Alle er velkomne til at kontakte spillestedet for yderligere information (Tlf. 8676 0344 eller på mailen kontakt@radarlive.dk).

Skrallebang spiller omkring 120 koncerter om året, fungerer som gæstelærere i forbindelse med musicalopsætning på flere skoler, og de afholder inspirationskurser for pædagoger, indskolingslærere, DGI og dagplejere. De har desuden stor erfaring i arbejdet med specialinstitutioner.
Læs mere på om Skrallebang på www.skrallebang.dk

Back