FLUSS.jpeg

SPOR Festival // Fluss (Stadt Land)

SPOR Festival er igen at finde på Radar, og lørdagen byder på en helt særlig oplevelse.

OBS: Indgang kræver partout til SPOR Festival

I denne musikteater-performance bliver publikum ved hjælp af VR-briller transporteret til et ingenmandsland ved floden Evros, som adskiller Grækenland fra Tyrkiet og EU fra resten af verden. Et elektronisk lydlandskab fylder tomheden ved grænselandet, og samtidens spørgsmål om globale bevægelser og migration bliver sanselige.

"Fluss (Stadt Land)" is a Kötter / Seidl Production coproduced by Festival KONTAKTE of Akademie der Künste Berlin and Künstler*innenhaus Mousonturm. It has been funded by Kulturamt der Stadt Frankfurt and Senatsverwaltung für Kultur und  Europa des Landes Berlin. 

Støttet af Statens Kunstfond, Goethe-Institut Dänemark

Denne performance kører tre gange lørdag den 25. maj

14.00-15-00

16.00-17.00

18.00-19.00

Om SPOR Festival

SPOR har siden 2005 arbejdet ambitiøst med at aktualisere og udbrede den nyeste lyd- og tonekunst, nationalt som internationalt. SPORs hovedaktivitet er den årlige SPOR festival, der finder sted i maj måned på en række etablerede venues og alternative lokationer i Aarhus. 

SPOR festivalens hjerte banker varmt for al den fantastiske ny musik og lydkunst, der skabes for at udfordre og møde publikum, forskønne, gentænke eller vise andre veje. På SPOR kan du opleve både etablerede, internationale komponister/værker/musikere og unge talenter, som vi gør en dyd ud af at etablere en producerende platform for. Der er meget få (hvis nogen!) sikre valg i SPORs programlægning. Det giver sommerfugle i maven og en masse benarbejde, men også - år efter år - masser af bevis for, at genren trives og er i en rivende udvikling.

Vi glæder os til at byde dig velkommen <3 

Back