SPOT2024_poster_DK.png

SPOT Festival 2024

Når der er forår i luften, ved man, at der ikke er længe til SPOT Festival.

På Radar glæder vi os enormt til endnu engang at lægge hus til en af Danmarks absolut bedste festivaler, når SPOT Festival 2024 løber af stablen. Vi kender endnu ikke program eller spilleplan for Radar, men vi skal nok holde jer opdaterede på, hvad der kan opleves på vores scene den 3. og 4. maj. Èn ting er dog allerede sikkert: Vi sørger for fantastisk lyd, søde frivillige og kolde drikkevarer!

VIGTIGT: Til SPOT-koncerter på Radar er det vigtigt at komme i god tid. De fleste koncerter rammer max kapacitet, og adgang er efter først-til-mølle-princippet. Alle SPOT-koncerter på Radar er for et stående publikum. 

Til Spot Festival vil publikum kunne opleve spændende, nye og inspirerende artister, som på hver deres måde præsenterer både nuværende og kommende tendenser inden for dansk og nordisk musik. Der er altså garanti for diversitet på alle musikkens parametre, og på Radar gør vi vores ypperste for at skabe de bedste rammer for de optrædende artister og publikum. 

Siden sin begyndelse i 1994 har SPOT været en årlig begivenhed, der har beriget hele Aarhus med musik fra alle genrer og udtryk. Festivalens primære mål har alle årene været at fungere som en platform for danske og nordiske kunstnere, der ønsker at erobre både de lokale, nationale og internationale musikscener. SPOT er et broget, musikalsk univers, hvor branchefolk og musikentusiaster forenes i deres fælles søgen efter de nyeste talenter.

Line-up'et spænder bredt, og inkluderer både lovende debutanter og etablerede kunstnere, der vækker interesse hos nationale og internationale musikformidlere, branchefolk, kulturpersonligheder, medier - og naturligvis det musiksultne og nysgerrige publikum. Ingen andre steder i verden kan man møde så mange nye danske og nordiske artister og bands på så få dage som under SPOT Festival.

På Radar glæder vi os MEGET til at byde artister, publikum og branchefolk velkommen på Karen Wegeners Gade 6 til nye og berigende musikalske oplevelser.

OBS: Programmet for SPOT 2024 offentliggøres løbende på www.spotfestival.dk, og vi sørger også for at holde dig opdateret på det specifikke program for Radars SPOT Festival 2024.

Vi glæder os til at se dig! <3 

BILLETPRISER:

Partout // 590,- + gebyr (Prisen stiger til 655,- fra 5. februar)
Fredag // 550,- + gebyr
Lørdag // 550,- + gebyr

SPOT2024_poster_DK.png
2 - Photo Kasper Krupsdahl ©.jpg
3 - Foto Tricia Yourkevich.jpg
4 - Foto Tricia Yourkevich.jpg
5 - Photo Kasper Krupsdahl ©.jpg
6 - Foto Tricia Yourkevich.jpg
Back