Skærmbillede 2024-03-19 kl. 10.02.12.png

Victor Peter & Bigband

Han har spillet koncerter med både nationale og internationale bigbands. Nu er Victor Peter nu klar til at præsentere sit album med et stjernehold af musikere i Aarhus.

Kom til releasekoncert på Victor Peters debutalbum, når den 26-årige sanger og pianist skruer helt op for kedlerne, og inviterer alle musikentusiaster indenfor til en helt særlig oplevelse på Radar torsdag den 23. maj.

Sammen med et decideret stjernehold af 11 musikere præsenterer han sit album i et fantastisk setup med blæs, bas, trommer, piano og vokal. 

Victor Peters selvbetitlede debutalbum er en direkte forlængelse af hans passion for jazzpoppet bigbandmusik, der taler til et moderne publikum. Denne aften får du Victor Peters iørefaldende musik serveret  i et ekstraordinært one-night-only show med fuld knald på både musikken og indpakningen. 

Til lejligheden har Victor Peter håndplukket landets bedste blæsermusikere, og sammensat et bidband, der sammen vil fremføre den overvældende og storslåede lyd af hans debutalbum.

Forbered dig til en funky, jazzpoppet, swingende og storslået koncertoplevelse. Debuten lander på gaden den 26. april, men allerede nu kan du finde hans singler på diverse streamingtjenester. Det bliver en aften ud over det sædvanlige. 

Vi glæder os til at se dig <3

 

LINEUP:

Vokal, Piano // Victor Peter

Trommer // Rasmus Frandsen

Bas // Anders Boye Knudsen

Backing Vokal // Karoline Toksvig

Dirigent // Nikolai Bøgelund

1. Trompet // André Bak

2. Trompet // Niels Munk

3. Trompet // Jakob Sørensen

1. Trombone // Stefan Ringive

2. Trombone // Tobias Stavngaard

Tenor Sax/Fløjte // Michael Bladt

Alt Sax/Tenor Sax // Jonas Enevoldsen

Baryton Sax // Michael Olsen

Back