døtre x credit Gudmor Media (1).jpeg
Fotograf: Gudmor Media

døtre

Kom med til en fascinerende, forførende og visuel popoplevelse fra øverste hylde.

På SPOT-festival 2024 tildelte GAFFA døtres koncert 6/6 stjerner: “Man undrer sig over, om hvorvidt denne koncert virkelig kan være en showcase-koncert. Altså en koncert med en artist fra vækstlaget, som endnu ikke er brudt igennem for alvor. Professionalismen skriger til skyerne (...) Roskilde Festival, jeg kigger på jer. Læser I med?”

døtre laver vokalbaseret, voluminøs, elektronisk artpop, som afsøger forskellige afkroge af femininitet. Det lyriske rum er ærligt og teatralsk, og giver plads til både omfavnelse og smålighed.

Gennem samarbejder med andre kunstnere, som fortolker musikken gennem eksempelvis kostumer, scenografier eller koreografi får hver koncert et tværæstetisk og unikt helhedsudtryk.

I 2024 vil døtre insistere på, at femininitet ikke kun er skrøbelig, yndig og indadvendt, men også råt, voldsomt og grimt.

døtre udgav deres debutsingle “follow” i april 2023, og ep’en “I’d Rather Stay Awake” i februar 2024, og siden er det gået stærkt for døtre.

døtre består af Nynne Spangegaard Rasmussen, Sofie Herdorf Krøyer og Sophus Dræby, som sammen komponerer, arrangerer og producerer musikken. Mathias Carl Gyvlgaard på bas, og Tobias Nygaard på trommer. Kor og koreografi: Jean Anastasia, Laura Teglhøj, Didde Strand, Mathilde Thrane og Maiken Funder.

Vi glæder os til at se dig <3

Back