ITYA-Sitting-photo-by-Kasper-Vindelov.jpg
Fotograf: Kasper Vindeløv

I Think You're Awesome

Kom med til 10-års jubilæumskoncert med I Think You're Awsomes ”Løft Mig Op Så Jeg Kan Nå”

At kalde "Løft Mig Op Så Jeg Kan Nå" en dansk jazz klassiker, ville måske være at tage munden lidt fuld. Alligevel er der ingen tvivl om, at pladen har haft en stor betydning for dansk jazz siden den blev udgivet i 2014: Det utvetydige fokus på bandlyden, den eksperimenterende instrumentering og det legende genre-blandende udtryk, pladen præsenterer, blev på mange måder startskuddet på en opblomstring af aarhusiansk jazz.

I anledning af pladens 10-års jubilæum i 2024 genbesøger bandet for første gang hele repertoiret og giver et bud på en opdateret lyd af numrene. Det bliver et spændende genhør, der både ser tilbage og kigger frem mod jazzens relevans i det næste årti.

Line-up:

Jens Mikkel Madsen (bas), Alex Jønsson (guitar), Morten Kærup (guitar/banjo), Lars Fiil (keys), Frej Lesner (percusion/electronics), Andreas Skamby (trommer).

Gennem deres snart 15 år som band har I Think You’re Awesome været både kreative og toneangivende for den danske jazzscene. Deres udogmatiske og nysgerrige tilgang til musik har ført dem til samarbejder, der spænder så bredt som Ole ”Fessor” Lindgren, Aarhus Jazz Orchestra, strygekvartetten Taïga, singer-songwriteren Thomas Madsen, Jakob Buchanan, Christian Vuust og Chappe.

Bandleader Jens Mikkel Madsen har vundet flere priser for bandets musik, de har turneret sammen i det meste af Europa, opnået massiv airplay på P8 Jazz, men vigtigst af alt konstant udviklet sig indenfor al slags kreativ musik.

Koncerter med I Think You’re Awesome er hjertevarme, humoristiske og glædesfyldte oplevelser, der stadig tør italesætte og tackle livets udfordringer.

Det er musik, der rummer en eftertænksom tone, men også et optimistisk budskab leveret af seks mennesker, der er gået igennem deres 20’ere og det meste af 30’erne sammen, og gennem bandet udlever deres venskab.

Back