20240829-Lasher_Series-7_3.png

LASHER SERIES : Vi som älskade varandra så mycket + Vægtløs + OXX + HUDSULT + TORCH + HIRAKI (DJ)

Vi som älskade varandra så mycket

Vi som älskade varandra så mycket er et Stockholm-baseret post-screamo-band med det ene formål at lave smuk musik. Selvom teksterne er på svensk, har de nået folk langt ud over Sverige, hvilket viser, at sorg og musik er universelle størrelser.

Deres liveshows er medrivende, og det er umuligt ikke at blive rørt af den urkraft, der ligger i det svenske sprog, den store smerte og lyden af de nordiske landskaber.

Vægtløs

Hvad gør du, når en af ​​dine bedste venner får konstateret kræft? Hvordan håndterer du at miste nogen tæt på dig?

Vægtløs forsøger at vade ind i spørgsmål som disse på deres debutalbum "Aftryk", der udelukkende indeholder sange om folk tæt på bandet, der døde eller kæmper en kamp mod døden.

Debutalbummet har modtaget mange roser, og de 46 pladeselskaber, som udgiver pladen i fællesskab, er en verdensrekord. Pladen består af fire sange i spændingsfeltet mellem post-black, emo, post-hardcore og post-metal.

OXX

OXX er en trio fra Aarhus, der febrilsk river sig igennem mathcore, noise, sludge, crust, avant-garde og hvilken som helst andet genre af vred musik, du kan forestille dig.

Bandets medlemmer har alle tidligere været aktive i både den danske punk- og metalscene og i bunkevis af andet weird shit som avant/fri musik, afrobeat og filmmusik. OXX blev oprindeligt dannet for at bygge bro mellem disse umiddelbart aparte genrer, men er vokset sig til et vildt dyr i sin egen ret.

Hudsult

Hudsult er en ny aarhusiansk kvartet, der med udgangspunkt i screamo-genrens støj og post-hardcorens introspektive lyd forsøger at udtrykke den sorg, frustration og vrede, der kendetegner livet i det senmoderne samfund.

De er et band, der lige så gerne vil se folk græde som moshe – og de spiller musik til anledningen.

TORCH

Torch er en dansk-grønlandsk trio fra Aarhus. De væver et billedtæppe af moderne darkwave, der er lige så fortryllende, som det er kraftfuldt. Bandets unikke arsenal af instrumenter skaber et sonisk landskab, du kan forsvinde helt væk i.

Torch henter inspiration fra gotisk post-punk, melankolsk coldwave og EBM. Fra foruroligende, længselsfulde ballader til dystre, hårdtslående anthems. Deres musik dykker dybt ind i følelsernes og resonansens rige og efterlader dig tryllebundet fra den første tone til den sidste.

Back