21_Aphaca_2023_Emil_Næsby_Hansen_LILLE.jpg

APHACA

Kom til popfest med APHACA, der er udsprunget af den københavnske stenbro og klar til at indtage ører og hjerter med fængende hits og god energi.

APHACA har ulmet i den danske undergrund med udgivelser, som singlen "Flora Flora" fra 2021, 2022-albummet ET AAR UDEN DIG og senest deres første ep Mig Og Min Mund fra 2024, som allerede er blevet mødt med enorm ros.

Rumle, Bertram, Bertil og Noah mødte hinanden på Det Frie Gymnasium på Nørrebro i København. Den alternative skoles demokratiske og kreative DNA forplantede sig og slog rod i de fire venner, der først og fremmest havde musikken til fælles. Musik der ville og skulle ud.

Som en mælkebøtte gennem asfalt, inspireret af den gule plantes latinske betegnelse blev APHACA til.

Deres lyd er umiddelbar, nostalgisk og tidløs, men lige her og nu, funderet i en naturlig nysgerrighed for det enkelte instrument. Teksterne er lige så direkte, som de er billedlige, og trækker på nerven i ungdommen, om man er blomster- eller mælkebøttebarn.

Om forventningerne  til 2024 siger forsanger Rumle:

”I det seneste halve år er vi virkelig blevet bekræftet i, at det vi gør sammen i studiet, på scenen og som venner er det helt rigtige. Vi har en masse ny musik og energi, som vi skal vise jer alle de kommende år."

Vi glæder os til at se dig <3

Back