crash test dummies_20242.jpg

Crash Test Dummies (CA) [UDSOLGT]

Er du klar til et nostalgi-trip af de helt store? 90’er-heltene Crash Test Dummies gæster Radar, når de tager på 30 års jubilæumsturné for deres Grammy-nominerede album “God Shuffled His Feet”.

Billetsalget starter onsdag den 27. marts kl. 10.00

Mmm, det bliver helt særligt, når canadiske Crash Test Dummies gør stop i Aarhus på deres kommende verdensturné. Den 25. oktober 2024 indtager de scenen på Radar, klar til at give publikum en uforglemmelig aften med alt, hvad det indebærer af formidabel lyd, solide sange og historie fra 90’ernes vilde vesten.

Deres allerallerstørste hit ”Mmm mmm mmm mmm” blev en verdensomspændende landeplage og har millionvis af solgte singler og streams på bagen, men Crash Test Dummies er så meget mere end det. Kvintetten kommer med fornyet spilleglæde, gode historier og gedigen rockmusik, der kan vække enhver syvsovende millennial’s minder og drømme til live igen.

I 2018 tog Crash Test Dummies på deres første turné i 20 år. Den overvældende respons fra publikum betød, at de i 2022 gentog succesen. Denne gang med en 30 års jubilæumsturné for deres debutalbum “The Ghosts That Haunt Me”. Mødet med de mange fans gav bandet blod på tanden, og det betyder altså, at 30 året for deres største succes, albummet “God Shuffled His Feet” blandt andet bliver fejret på Radar i oktober 2024.

”Det var ikke planlagt, at vi skulle turnere igen, men overraskende nok, i hvert fald for mig, så er der masser af mennesker, der mange år senere, stadig gerne vil komme ud og høre os. De mennesker der kommer til vores shows, fortæller os deres historier; Nogle er meget sjove og nogle er meget mørke og meget personlige. Det er meget rørende at have fortroligheden fra så mange mennesker”, siger forsanger og sangskriver Brad Roberts. Modtagelsen har også inspireret bandet til at skrive ny musik.

Tag din bedste 90’er kammerat under armen og kom på Radar til en fantastisk, nostalgisk og gennemmusikalsk aften, når verdensstjernerne kommer forbi.

Back