Skærmbillede 2024-06-19 kl. 11.06.53.png

En aften med Peter Peter

På Radar har vi æren af at præsentere en eksklusiv aften i selskab med den levende legende Peter Peter.

OBS: Der er siddepladser til dette arrangement, og derfor et begrænset antal billetter i salg.

I år kan Peter Peter fejre 50 års jubilæum som musiker, og hvilken rejse det har været. På Radar markerer vi milepælen med En aften med Peter Peter , og du kan allerede nu begynde at glæde dig til en anderledes aften i hans selskab. 

Peter Peter stod bag Danmarks første punkband Sods, der senere blev til Sort Sol – et af landets med populære bands gennem tiden. 

Den 2. oktober vil han løfte sløret for den punkmusical, som han har arbejdet på i mere end fem år, og som markerer det særlige jubilæum.  

Vi skal høre “Peter Peter presents THE BLEEDER PLAYERS as The Apparatus of Doom and Gloom In They Killed Us All with Spit and Polish” i sin fulde længde, hvorefter Peter Peter vil fortælle om arbejdet med og tankerne bag i samtale med forfatteren Jan Poulsen.

Efterfølgende vil Peter Peter og Jan Poulsen tage dig med tilbage til de tidlige punkdage i 1977-83, hvor Peter Peter som guitarist og komponist i Sods var toneangivende i den musikalske revolution, der fik varig betydning for dansk pop og rock.

Samtalen berører også hans liv med Bleeder, livet som komponist af musik og scores til mere end 100 film, og som producer af – eller som musiker på – indspilninger med et utal af danske navne fra Povl Dissing, The Walkers og Bifrost over Lars H.U.G. og Rockers By Choice til Selvhenter, Iceage og Halshug.

Aftenen krydres med sjældne eller helt ukendte optagelser fra Peter Peters arkiv ved dette eksklusivt arrangement, der vil vare omkring to-en-halv time inkl. en pause.

Det bliver en ekstraordinær oplevelse!

Bio: Peter Peter & Jan Poulsen

Peter Peter dannede i 1977 Sods, som siden blev til Sort Sol, hvor han var den musikalske drivkraft frem til 1995. Herefter han har stået i spidsen for Bleeder og arbejdet med utallige andre bands. Han har været fødselshjælper for mange unge navne, bl.a. Iceage, har medvirket på mere end 100 plader og skrevet musik til mere end 100 film, teaterstykker, computerspil med mere. Han har senest komponeret musik til tv-serien Copenhagen Cowboy (2023) og i eget navn udsendt lp’en Mermaid Bay (2023). Den nye punkmusical udkommer på plade efter arrangementet.

Forfatteren Jan Poulsen var ansat på Danmarks Radio P3 fra 1982-99 og er hovedforfatter på Politikens rockleksika fra 1982-2005. Han har udgivet en lang række bøger, bl.a. biografier om David Bowie, Iggy Pop, Eik Skaløe og Sort Sol. Han udgav sidste år en bog om Sods’ første lp Minutes To Go i serien Danske albums.

Vi glæder os til at se dig <3

Back