ILMA_PRESS_4_SCREEN(16-9)_4K.jpg

ILMA

Dansk/bosnisk rising star med emotionel intensitet og gribende pop-hooks.

Med en markant stemme og en sublim sans for den gode popmelodi er Ilma allerede blevet udråbt til en funklende ny stjerne på den danske musikscene – og en kunstner med potentiale til også at nå langt ud internationalt.

Hendes popkreationer, der fletter tråde af pop, hiphop og R&B sammen med æteriske synths og minimalistiske rytmer, rummer både moderne klange, tidløse stemninger og kunstnerisk kant.

Med bosniske rødder og en opvækst ved Vesterhavet er Ilma’s musik en smeltedigel af kulturer, og hendes mangefacetterede personlighed brænder igennem med et sjældent nærvær på sange, hvor internationale popambitioner går hånd i hånd med stor følelsesmæssig intensitet.

“Ilma er R&B af international standard. Hun mestrer genren i en sådan grad, at man skulle tro, hun havde et kæmpe hold af internationale stjerneproducere bag sig. I virkeligheden er Ilma et partnerskab mellem Ilma Haskovic og Jonas Bark, hvor de med Ilma’s vokal og Jonas' innovative produktioner skaber en lyd, der er usædvanlig på den danske musikscene.” - DR.

I januar 2024 blev Ilma udnævnt som en af Vegas Udvalgte, og spillede i Vega i København. Det er er et event, hvor blandt andre Jada og Drew Sycamore tidligere har spillet. GAFFA gav hendes koncert 6 stjerner og skrev i anmeldelsen:

“Hvis Vegas Udvalgte var en konkurrence, havde Ilma løbet med hovedpræmien.”

Med positive anmeldelser fra medier som Politiken, Gaffa og Soundvenue har ILMA skabt et solidt grundlag for fortsat succes på både nationalt og internationalt plan.

Nu har du mulighed for at opleve hende live på Radar.

Back