421274200_6920899631354433_5990751446239948060_n.jpg

Kogekunst [SUPPORT: Magnur]

Kogekunst udgiver til september sit 3. album “Man skal da aldrig nogensinde stoppe mens legen er god”. Albummet har krævet kræfter og tålmodighed, og de to i bandet har presset godt i citronen for at få alt med. Til oktober kommer de rundt i Danmark med en samling numre fra pladen, som fremføres i kvartet-format.

Forvent smagsnoter af RnB, black metal, industrial, afro-funk, spiritual jazz, disney, dansktop og alle de ting vi ikke har ord for.

Kogekunst har udgivet de to anmelderroste plader ”Sexede” og ”Lala” og spillet koncerter i Danmark, Norge, Grønland og Peru. Fra Roskilde Festival til et teater i Cusco over en færgebuffet ud for Sissimiut. Efter en længere pause fra livescenen er de nu endelig tilbage. Forvent det hele og meget mere.

SUPPORT: Magnur

Elektroniske eksperimenter i taktile lyde og harsk støj, der både aer og skraber øret, underbygger en ekspressiv stemme der kaster sig ud i tusind udtryk, via silkebløde eller granithårde veje af råben, skrigen og formildende sang.

Ambient, drum’n’bass og dance blandt andet, går med på ruten. På scenen, alene eller med et band bag sig, er Magnur vulkanisk og rå kropslig udfoldelse. Magnur udgav albummet “Nyde Lyde” i 2022, et mørkt-ambient værk der bevæger sig ind i menneskeligt mørke, ens egen dommedag og liv efter tid.

Med base i Aarhus arbejdes i skrivende stund på ep’en “DI”, der forventes ude i efteråret 2024, hvor singlen “Hey Daddy” vil befinde sig.

Vi glæder os til at se dig <3

Back