CountryNight2024_Aarhus_1920_x_1005.jpg

Radar & Silvertip præsenterer: Country Night

Find din Stetson frem, og tag alle de frynser på, du kan, når Radar og Silvertip inviterer til en fantastisk aften i country'ens tegn. 

Oplev artister fra den danske, amerikanske og canadiske countryscene, når der inviteres til Country Night på Radar. I bedste Nashville og ”Grand Ole Opry”-stil byder vi på tryllebindende koncerter med fire formidable kunstnere, og vi lover originalitet og kvalitet hele vejen rundt.

The Bobby Tenderloin Universe (CA)
‍Det er tredje gang, at det canadiske country band The Bobby Tenderloin Universe gæster Danmark, og dem, der var med til deres første danske koncerter, vil sent glemme den fantastiske energi, bandet bragte med sig. Den har de stadig i rigelige mængder, når vi åbner dørene på Radar den 3. oktober. I 2023 turnerede de verden rundt med kæmpenavne som Orville Peck og Charley Crockett, og i 2024 udkommer deres andet studiealbum.

‍Krogen (DK)
Mellem dansk vestkystsrock og amerikansk country har vi her Danmarks bedste bud på Johnny Madsen og Waylon Jennings i skøn forening. Med sit band skaber Krogen fest og glæde, hvorend de kommer, og der meldes om dansegaranti, når de indtager scenen. I 2022 udkom debutpladen Henover Lakken, og i 2023 har særligt singlen ”Men at Elske Dig” gået sin sejrsgang på diverse danske radiokanaler.

Maya Marie (US)
‍Maya Marie er en ekstremt energisk og talentfuld amerikansk singersongwriter  fra Seattle. Hun har turneret Europa med bandet Black Ends, der i 2023 gav koncert i København, og sammen dem og mange andre,  står hun for at viderebringe den rå rock, der kendetegner netop Seattle. Men sin guitar og sin sangskrivning som våben fortæller hun publikum, hvad det vil sige at være sort kvinde i USA, og det gør hun meget rent og meget direkte.

Aske Skat (DK)
I 2020 udsendte Aske Skat sin debut Riding Silver Mind. Siden er det blevet til yderligere to fuldlængde album med sit gamle band The Psychedelic Country Band og senere med sit nye band Freaks from Normal Street. Ved et tilfælde leverede han instrumenter til Bobby Tenderloin ved en intimkoncert i København, og et musikalsk venskab har bundet dem sammen siden. Aske vil på denne aften både spille solo og sammen med The Bobby Tenderloin Universe.

Back