image0.jpeg

Aarhus Drag Extravaganza

Efter et udsolgt show i Januar 2024, kommer Aarhus Drag Extravaganza tilbage på Radar allerede til efteråret!

Måske er du en af dem, der aldrig har oplevet drag i virkeligheden. Gad vide om det så ikke er på tide? For hvis du allerede har oplevet det (måske sidste gang Drag Extravaganza indtog Radar?), så ved du også, at det er en fuldstændig enestående aften i festen og fællesskabets tegn.

Kom med og få en oplevelse, du næppe vil glemme foreløbelig. 

Dine værter på aftenen er Annie Rection (fra P3ʼs Dragcentralen) og Lathisya Adore (fra DR1ʼs Far Med Fjerboa). Med glimmer og jokes vil de styre slagets gang til et show, hvor alt uden tvivl kan ske – og sansynligvis også vil ske.

Forvent strudsefjer ad libitum, humor, tårnhøje stiletter og sky-højt hår, når nogle af Danmarks mest fantastiske drags indtager scenen den 28. september 2024. Du kan opleve Adriana La’Creme, Kacey Doll, Sisi Diva Cruz og Philipina! 

Vær opmærksom på at sikre din billet i god tid, da der ofte meldes udsolgt et godt stykke tid inden arrangementet afholdes. 

Aftenen er tiltænkt et modent publikum, og man skal være fyldt 15 for at være med. Det hele foregår på dansk og eventet er for et stående publikum.

Vi glæder os til at se dig på Radar! <3

Back