Royal Metal.jpg

Royal Metal Fest

Som en Fugl Fønix rejser Royal Metal Fest sig af asken, og byder på to vanvittigt vidunderlige dage i metallens navn.

Den 13. og 14. september 2024 åbner Radar dørene for Royal Metal Fest. KOM UD AARHUS, og lad os vise hele Danmark, at Aarhus både er smilets OG mørkets by. Der bliver plads til rystende manker og bangende hoveder til de absolut tungeste riffs.

Til årets Royal Metal Fest skrues der op for eksklusiviteten og ned for antallet af billetter. Der er plads til 280 gæster per dag, så du er sikret en helt eksklusiv og intim oplevelse med ligesindede metalnørder. Gør dig klar til gruppekram i moshpitten og muligheden for at komme helt tæt på scenen igen og igen. 

HVAD KAN DU FORVENTE?

  • To dage proppet med hårdtslående bands fra både den mørke undergrund, samt toppen af metal-tronen. 
  • En chance for at dykke ned i metalgenrens sammen med ligesindede som ved, at metal er mere end musik – det er en livsstil.
  • Kolde øl i rigelige mængder
  • Merchandise, der får dit metalhjerte til at banke hurtigere end den vildeste dobbeltpedal.

DETALJER

STED: Radar, Aarhus
DATO: 13.  og 14. september
DØRE: 14.00 begge dage
LUK: 01.15 begge dage

BILLETPRISER

Early Bird Partout (sælges eksklusivt indtil 15. april)
499 DKK + gebyr

Partout (efter 15. april)
666 DKK + gebyr

Fredag- og lørdagsbilletter (sælges kun, hvis der er plads)
385 DKK + gebyr

Vi glæder os til at gøre genopstandelsen af Aarhus' mørkeste og absolut bedste festival til en bragende, uforglemmelig succes sammen med alle jer.

LINEUP

Mork (NO)

Som vandet fra de norske elve, har Mork ladet deres black metal flyde siden 2004, hvor bandet blev dannet af Thomas Eriksen. Mork var dengang et sideprojekt, men har sidenhen vokset sig til et bundsolidt og bjergtagende eksempel på, hvordan norsk black metal skal spilles bedst.

Fra DIY-demoer til globale tours, Mork har vokset fra et sideprojekt til et kraftcenter på den internationale scene. Skabt efter inspiration fra legendariske Darkthrone, eksploderede debutalbummet "Isebakke" ud af ingenting, og cementerede Morks plads i metal-verdenen.

Mork har bragt deres mørke hymner til livescener over hele verden - fra tætpakkede spillesteder i Oslo til de brølende folkemængder på Wacken Open Air. Med gæsteoptrædener af ikoner som Nocturno Culto (Darkthrone) er Morks lyd en hyldest til black metals arv, mens de skubber genren ind i fremtiden.

Mork blander kunst, kultur, og kulinariske eventyr med deres unikke lyd, og har for eksempel samarbejdet med Halden Mikrobrygger, fra bandets hjemby, om deres egen øl, samt blevet omtalt i Financial Times.

De står nu klar til at indtage Royal Metal Fest 24 med deres nyeste opus, "Dypet". Forbered jer på en uforglemmelig oplevelse, hvor Norges mørkeste eksport viser, hvorfor de er på toppen af black metal-tronen.

Mork2024_002_c_PunkRockPhoto.jpeg

Bizzarekult (NO)

Er hverdagen blevet for forudsigelig? Trænger du til et brud med det ordinære? Bizarrekult er her for at ryste din verden med deres unikke blend af heavy metal magi!

Siden deres start i 2005, har Bizarrekult, anført af den karismatiske Bizarre, brudt alle konventioner og leveret musik, der er lige så personlig, som den er banebrydende. Med en historie, der strækker sig over genkomster og genopfindelser, er bandet mere end klar til at sætte ild til Royal Metal Fest med deres dybt personlige udtryk og vilde energi.

Bizarrekult er ikke bare et band; det er en oplevelse. Drevet af Bizarres solo-eventyr, med venner og en live-opstilling, der tilfører deres eget touch, er Bizarrekult et levende bevis på, at musik kan være en kraftfuld rejse mod det uforudsete.

Fra de mørke dybder af black metal, inspireret af legender som Immortal og Emperor, til deres egne gennembrud med albums, der udforsker livets bizarrerier, står Bizarrekult klar til at tage dig med på en rejse væk fra det daglige og ind i det ekstraordinære.

Medlemmerne, håndplukket for deres færdigheder og musikalske smag, sikrer en dynamisk og sammenhængende live performance, der er umulig at glemme. Med Bizarre i spidsen er du garanteret en oplevelse, hvor musik møder poesi, og hver note fortæller en historie.

Chantik Photography Bizarrekult band Castle-4.jpg
Back