20240611_AnnaRoemer_PhotosMaltheIvarsson_0079-Edit.jpg

Anna Roemer

Sammen med sin jazzmaster og sit pedalboard, sprænger hun rammerne for hvad en sologuitarist kan.

Oplev fantastiske Anna Roemer, der har en unik tilgang til sit instrument og er en guitarist, der insisterer på at guitaren kan meget mere end lytteren tror.

Roemer har arbejdet som professionel musiker i mange år, men det er først inden for de seneste år, at hun har arbejdet målrettet mod en solokarriere ved at forfine og udvikle evnen til at skabe billeder med kun guitaren og hendes pedalboard som hjælpemidler. Det er kernen i hendes unikke tonesprog.

Det har været en process at springe ud som soloartist, hvilket kan høres i den sårbarhed, omhu og styrke som går igen på albummet. Debutalbummet Azure er resultatet af at tro på sin egen stemme, og at der er plads til at gøre tingene på sin egen måde. 

GAFFA har kaldt debuten et virtuost dansk debutalbum og kvitteret med en femstjernet anmeldelse. Albummet har desuden været ugens album på P8Jazz. På Azure bliver lytterne vidne til Anna Roemers tålmodighed, styrke og sårbarhed som soloartist. Roemers skaber lydbilleder og soniske universer hvor lytterne bliver vidne til hendes tålmodighed, styrke og sårbarhed.

Hendes værker rummer mange stemninger på samme tid. De er på en gang nærværende og drømmende, blide og insisterende. Roemer var på en længerevarende turne i februar 2023 og spillede to store headliner shows til Copenhagen Jazz Festival og Århus Jazzfestival i juli 2023.

Nu har du chancen for at opleve hende på Radar. Vi glæder os til at se dig <3

Back