Amazon banner0.jpg

IAMJJ

Glæd dig til at opleve fremragende IAMJJ, som har imponeret både publikum og anmeldere med sin dybe stemme og mørke, melankolske melodier.

IAMJJ er på trapperne med en nyt album, og singleforløberne  "Extra Spicy Noodles" og  "Moonshine" er landet på gaden. 

Om førstnævnte single siger han selv: ”Når kærlighed bliver kompliceret, frustrerende og i sidste ende ikke-eksisterende, har vi en tendens til at kaste os ud i hovedløse feberredninger som en eksotisk rejse eller en ny fucking sofa. Det er ligesom nudler: det smager ok, men giver absolut ingen næring. Og hvis man vil føle, at man lever, spicer man portionen op og bedøver alle følelser. Men hvad hjælper det, hvis gnisten er væk og man bare accepterer en stilstand, man måske burde give slip på."

Den spritnye musik udgives samtidig med at IAMJJ's "Different Kind of Blues", der oprindeligt udkom i 2021, har fået et viralt gennembrud. Den har efterhånden streamet mere en 15.000.000 gange og kan bryste sig af mere end 100.000.000 views på Youtube og ikke færre end imponerende 1.000.000.000 views på TikTok.

“IAMJJ har aldrig lydt bedre” skrev GAFFA om det sidste album Echoes From An Inner War, der landede i 2022, hvorfra singlerne "Coat", "Fluffy White Cloud" og ikke mindst "Your Parents House" har været i flittig rotaion på de danske radiokanaler.

I 2018 udkom IAMJJ med debutalbummet Bloody Future, hvor hans slæbende, karismatiske, mørke stemme og melankolske melodier imponerede både publikum og anmeldere. Debutsuccesen blev fulgt op af hans andet fuldlængde-album Take It Slow On Me allerede i 2019.

De forgående albums og singler som "Homer", "Hitamolo", "Take It Slow On Me" og "My Two Eyes" har banet vejen for optrædender på de største festivaler og ud over landets grænser - blandt andet i USA, Tyskland og Tyrkiet.

Nu er Jakob Stenfatt Jensen, der er IAMJJ's borgerlige navn, klar til at begive sig ud på de danske koncertsteder med ny musik i ryggen og store sange i bagkataloget. 

Vi glæder os til at præsentere IAMJJ på Radar, og vi glæder os til at se dig hernede <3

Back