Ipek Yolu + Musikalske Møder_hjemmeside_final.png

Ipek Yolu + Musikalske Møder

IPEK YOLU + special guests

Tunge elektro-cumbia grooves, saz riffs og surf guitar smeltes sammen i et multikulturelt orgie af sydamerikanske rytmer, anatolsk psykedelisk folk og 60’ernes syre rock. Et unikt lydunivers spænder bro mellem fugtige tropiske urskove og støvede ørkener i en kalejdoskopisk blanding af musik fra alle verdenshjørner.

Ipek Yolu består bl.a. af musikere fra Hudna, Junglelyd og AddisAbabaBand, og spiller derfor stærkt dansabel musik, præget af fri leg, nysgerrighed og improvisation. Til koncerten på Radar har bandet udvidet deres oprindelige konstellation med to yderlige musikere, Serkan Yildirim og Rasmus Fogh Frisenvang.

Musikalske Møder

Aftenens første koncert er samtidigt afslutningskoncerten på koncertrækken Musikalske Møder, som Radar og det turkise telt har arrangeret i fællesskab. Fire musikere, der i starten af samme uge aldrig har spillet sammen før, vil igennem tre intense øvedage, og tre intimkoncerter rundt i Aarhus forenet deres musikalske baggrund, og skabt deres helt egen lyd.

Gå ikke glip af den sidste af deres koncerter denne aften på Radar, og er du interesseret i at læse mere om projektet, eller måske at se musikerne til en af de gratis intimkoncerter dagene op til afslutningskoncerten, så kan du finde de tre første koncerter i koncertrækken herunder:

Onsdag 20. feb. hos KFT Food Trading

Torsdag 21. feb. i Kvindehuset

Fredag 22. feb. i Skjoldhøjkollegiet

Koncertrækken Musikalske Møder er støttet af Aarhus Kommune.

I løbet af aftenen vil der være dj-sets fra DJ Junglelyd og DJ Rescue.

Back