mailchimpbanner_sommer_3.png

Radars bestyrelse har indgået fratrædelsesaftale med leder Ole G. Jørgensen

Det er ingen hemmelighed, at Radar står i en alvorlig situation. Det betyder, at der må træffes svære beslutninger i den kommende tid, og en konsekvens af de nuværende omstændigheder er desværre, at Radars bestyrelse har indgået en fratrædelsesaftale med leder Ole G. Jørgensen. Bestyrelsen udtaler i den forbindelse:
 
”Vi er kede af at måtte tage dette skridt, men som konsekvens af den væsentligt ændrede bevillingssituation for spillestedet Radar i 2025, er det nødvendigt at skære helt ind til benet, og kun opretholde udgifter, der er essentielle for produktionen af koncerter.” 
 
For at udvise rettidig omhu er bestyrelsen og Ole G. Jørgensen derfor gensidigt indforståede med at nedlægge stillingen som spillestedsleder i den form den har i dag. Det betyder også, at Ole G. Jørgensen fratræder sin stilling pr. 31. december 2024, og er fritstillet pr. 1. oktober 2024.
 
”Radars bestyrelse har været glade for den udvikling, Radar har været i under Ole G. Jørgensens ledelse siden medio 2022, og vi takker Ole for hans indsats. Nu skal vi finde en ny vej, hvor vi på bedst mulig vis bevarer og udvikler Radar som afgørende aktiv for musiklivet i Aarhus og Danmark, i en betydeligt ændret bevillingsmæssig situation.”
 
Om fratrædelsesaftalen siger Ole G. Jørgensen:
 
”Det er desværre et nødvendigt skridt at tage, for at styrke muligheden for Radars overlevelse i en utrolig stram økonomisk fremtid. Der skal ikke herske tvivl om, at jeg er meget ærgerlig over situationen, men det er det rigtige at gøre lige nu.”

På vegne af alle ansatte og frivillige vil vi også gerne benytte lejligheden til at takke Ole for det arbejde og engagement, han har lagt i Radar, og ønske ham al mulig held og lykke i fremtiden!

Back