Fribytterdrømme_Filtenborg Fotografi (22 of 22).jpg
Fotograf: Filtenborg Fotografi

Opgradering af Radars gode lyd er sikret

Fremover kan de optrædende på Radar se frem til en opgradering af monitorlyden, hvilket i sidste ende også kommer publikum til gode. 

Når du er til koncert på Radar, så gør vi altid vores bedste for at sikre, at de optrædende og publikum har de bedste forudsætninger for en sublim lydoplevelser. Derfor er det særdeles kærkomment, at Tuborgfondet netop har kvitteret med en bevilling på 150.000 kroner til optimering af vores monitorkasser. For dem der ikke ved det, så er det monitorkasserne, der sender lyd retur til de optrædende på scenen, så de kan høre deres egen lyd og egne instrumenter. 

“Vi er enormt glade for den flotte håndsrækning fra Tuborgfondet. Der gør det muligt for os at lave nogle kærkomne, tekniske opgraderinger på Radar, hvor den gode lyd har altid været i højsædet. Det er vigtigt, at vi fortsat udvikler os, og er helt opdaterede, så vi kan give artister og publikum de bedst mulige lydoplevelser." – Ole G. Jørgensen, spillestedsleder. 

Juryen har i deres vurdering lagt vægt på, at de udvalgte spillesteder booker bredt, og tør at tage unge musikere fra vækstlaget ind. Derudover skal bevillingen rykke markant ved lydkvaliteten, og sørge for, at så mange som muligt får del i pengene, samt sikre en lige fordeling af midler landet over. Vi er især stolte over, at juryen har vurderet, at Radars arbejde med vækstlaget, samt modige og brede bookingprioriteringer vejer tungt i afgørelsen. 

Vi ser frem til at påbegynde arbejdet med opgraderingen. 

Læs mere om puljen her.

Fakta om Tuborgfondet Musikhjælp – Den Gode Lyd

- Den Gode Lyd er en del Tuborgfondets initiativ Tuborgfondet Musikhjælp. Et initiativ der er skabt for, at endnu flere forskellige unge kan engagere sig i musikken og for at bidrage til at skabe en mere mangfoldig musikverden.

- I 2024 uddeles der i alt lidt over 5 mio. kr. til 31 spillesteder fordelt over hele Danmark. I alt 54spillesteder søgte puljen, og til sammen søgte de om støtte for næsten 11 mio. kr.

- Det er foreløbig sidste år med puljen ’Den Gode Lyd’. Puljen har kørt i årene 2017-2019 samt i 2022 og 2024. I alt er der uddelt 17,25 mio. kr. i puljen fordelt på 129 bevillinger.

Back