Dancer_Bjørn Giesenbauer_02-XL.jpg
Fotograf: Bjørn Giesenbauer

Tusind tak for i år

Året går på hæld, og sikke et år det har været. 

Her på Radar har 2023 været fyldt til randen med fantastiske koncertoplevelser, lige fra Dayyanis R&B-inspirerede pop-bangers og Hvalfugls atmosfæriske jazz-kompositioner til Xiu Xius makabre art rock og fandenivoldsk metal fra I’ll Be Damned.

Vi har haft fornøjelsen af en helt forrygende SPOT-festival med navne som AySay, Afskum, Dottie Anderson og FVN, der fik grundigt gang i danseskoene og sendte os henrykte ud i forsommer-natten. 

AySay_Bjørn Giesenbauer_01-XL.jpg

Nu drømmer vi os tilbage til koncerten med EmmaDop den 25. marts, der med sin oprigtige og energifyldte synth-pop præsenterede os for en fantastisk inderlighed, der gik rent ind hos publikum. Og koncerten med Reveal Party i april, der med rå tekster og Emily’s bløde men stålsatte stemme (tilsat et hav af distortede guitarer, naturligvis), efterladte os fyldt op af en blanding af melankoli og håb. August Høyen var forbi i september, og viste hvorfor han hører til på den danske musik-himmel, som det stjerneskud han er. Vi festede med Fribytterdrømme en allersidste gang, da det legendariske live band gav afskedskoncert i november.

Sidst men mindst ikke sidder vi her, midt i julestemningen, og bliver helt opløftede over alle de seje samarbejder der har fyldt huset i det (snart) forgangne år, som for eksempel Sustain, RE:STAGE, Lyd+Litteratur-festival, Lux Boreal, Fallen Flags, MUX:Around og mange mange flere. 

EmmaDop_Bjørn Giesenbauer_09-XL.jpg

Vi tager os snart en lille julepause, og så glæder vi os helt absurd meget til at se jer i det nye år. Men inden vi takker helt af, bliver vi lige nødt til at spørge: Har du egentlig fået styr på alle julegaverne endnu? (no shade if not). Har du hørt, at du kan købe årets sejeste julegave hos dit lokale yndlings-spillested?

Der er en masse lækre koncertbilletter på bud lige nu, for eksempel til ekstra-koncert med Bisse (solo), album-release med Baby In Vain, generationsdiagnose med iomfro og KH Underlivet og en længe ventet tilbagevenden til rampelyset med legendariske De Høje Hæle. Kort sagt er der noget for enhver smag!

Tak for et fænomenalt 2023, glædelig jul og nytår - Vi ses til et stærkt program i 2024 <3  

Hvalfugl_Radar_Foto_Mathias_Lassen-46-X2.jpg
MUX Around_Xenia Xamanek_Bjørn Giesenbauer_08-XL.jpg
Back