HiroKone_Radar_RM-76.jpg

OPEN CALL: Skal Radar danne rammen om dit projekt?

Så har du nu muligheden for at bruge det aarhusianske spillested Radar som produktionsfacilitet for dit næste projekt.

Radar er udvalgt af Statens Kunstfond til at være netværksscene for udvikling af tværæstetisk kunst, og derfor stiller vi vores koncertrum til rådighed i op til tre uger ad gangen i både 2024 og 2025.

Radar er et fuldt udstyret musikspillested med kvadrofonisk lyd og et scenerum, der kan tilpasses enhver lejlighed. Vores modulopbyggede scene kan flyttes, formindskes og ændre form, hvilket bidrager til et stærkt fleksibelt scenerum, der kan rumme mange forskellige aktiviteter. 

HVEM KAN SØGE?

Alle der arbejder med projekter i et kunstnerisk krydsfelt, hvor lyd er det bærende element kan søge om ophold på Radar, og alle formater, genre og udtryk er meget velkomne. Hvis du er usikker på, hvorvidt dit projekt er kvalificeret, så kan du med fordel tjekke retningslinjerne for Statens Kunstfonds pulje for tværæstetiske projekter for musik og scenekunst. Retningslinjerne for at søge her er de samme, men hos os kræver det ikke, at du har modtaget støtte der fra.

Vi stiller vores koncertsal, og alt det udstyr den rummer, til rådighed. Vi har afsat tid i januar, juni, august og december i både 2024 og 2025. Du vil ydermere få adgang til alle de kompetencer Radar rummer i form af projektudvikling, kommunikation og teknik. Læs mere om vores teknik her.

SÅDAN SØGER DU

Send en ansøgning i det format der bedst muligt beskriver projektet, eller kom ned og få en snak om mulighederne. Vi vil gerne vide, hvad går projektet ud på, hvilken periode der passer dig, hvem du laver projektet med og hvad du skal bruge af udstyr og kompetencer fra Radar.

Der er løbende ansøgningsfrist, og alle ansøgere vil blive kaldt til en samtale omkring muligheder og forventninger. Send din ansøgning til kontakt@radarlive.dk

GODT AT VIDE

Du behøver ikke åbne dit arbejde for offentligheden, med mindre der er et naturligt skridt i udviklingen af projektet.

Radar stiller ikke øvrig økonomi, transport, logi eller forplejning til rådighed. Financiering af dette skal findes andetsteds.

Hvis du er interesseret i yderligere information om, hvad Radar har at tilbyde, så kan du læse vores Radar Manual her, og kigge nærmere på tidligere samarbejder på Venuehack her

 

Back