radar adresse pink .jpg

Ny adresse, samme sted

KAREN WEGENERS GADE 6. DET ER HER, DU SKAL TIL KONCERT PÅ RADAR FRA 1. NOVEMBER 2023.

Men bare rolig, det er kun adressen der ændrer sig. Dit yndlingsspillested er stadig at finde i de samme velkendte lokaler på Godsbanen. 

De nye vejnavne er opkaldt efter aarhusianske artister, og er valgt i samarbejde med lokale kulturaktører. Vejnavnene skal repræsentere den kulturelle og kreative udvikling på godsbaneområdet. Læs mere her

Men hvem er så Karen Wegener? Jo nu skal du høre. 

Karen Wegener var scenekunstner, uddannet fra Aarhus Teater i 1961 og aktiv ved teatret indtil 1997. Film- og TV-roller blev det også til, blandt andet som Madam Olsen i Pelle Erobreren (1987), der tjente hende Bodilprisen for bedste kvindelige birolle. Er du nysgerrig, kan du også opleve hende som den forsagte Wulfdine i Livsens Ondskab på dr.dk/bonanza.

Blandt de nye vejnavne på Godsbanens område er også Kjeld Tolstrup Gade, opkaldt efter den indflydelsesrige aarhusianske dj og radiovært. Else Marie Pades Plads, efter den danske pionér indenfor elektronisk komponeret musik og lydkunst, danner centrum for det hele. Så er der vist ingen tvivl om, at du er i godt selskab, når du besøger os på vores spritnye adresse, i vores sædvanlige lokaler.   

Vi ses! <3

radar adresse pink .jpg
Back