Caktus 2020.jpg

Kom ind i varmen til Vinterjazz 2024

Kan du mærke det? Vinteren har bidt sig fast, og mørket sænker sig tidligere, og tidligere. Det kunne give anledning til at gemme sig under dynen derhjemme, men...

... på den anden side af nytår, kan du varme dig ved de sprøde toner og brandvarme beats af årets Vinterjazz-program på Radar.

Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, som har eksisteret siden 2001 og foregår hvert år i februar. Festivalen strækker sig over 25 dage og rummer cirka 600 koncerter fordelt på flere end 180 spillesteder og arrangører fra Skagen til Svaneke. Til Vinterjazz har du mulighed for at møde internationale stjerner på turné, nye danske prisvindende projekter og koncerttemaer som Jazz for Kids, Something Else, Future Sound of Jazz og meget mere. 

Vinterjazz er en helt speciel musikbegivenhed. Festivalen er et nationalt sammenskudsgilde mellem spillesteder og arrangører, musikere og publikum, de store byer og udkantsdanmark – et nationalt initiativ, som er skabt og finder sted lokalt.

Radar har været en del af Vinterjazz siden 2017, og vi glæder os til endnu en gang at præsentere dig for et helt fænomenalt program. 

Til Vinterjazz på Radar i 2024 kan du opleve: 

Otomo Yoshihide New Jazz Quintet // 31. januar

Bushbabies (Knudsen/Bremer/Ewert) // 8. februar

Caktus // 9. februar

OTOOTO // 15. februar

Human Being Human // 21. februar

Clapper // 23. februar

Programmet opdateres løbende, så hold øje med radarlive.dk og siden her. 

Vi glæder os til at se dig!

Back