TILFLUGT_photo-MikkelKaldal-1-XL.jpg

OPLÆG: VIL DU LAVE TVÆRÆSTETISK KUNST PÅ RADAR?

Kom og hør spillestedsleder Ole G. Jørgensen fortælle om mulighederne for at bruge Radars produktionsfaciliteter til udvikling og produktion af dit tværæstetiske kunstprojekt.

Radar er udvalgt af Statens Kunstfond til at være netværksscene for udvikling af tværæstetisk kunst, og derfor stiller vi vores koncertrum til rådighed i op til tre uger ad gangen i både 2024 og 2025. Alle der arbejder med projekter i et kunstnerisk krydsfelt, hvor lyd er det bærende element, kan søge om ophold på Radar, og alle formater, genrer og udtryk er velkomne. Radar stiller koncertsalen, og alt det udstyr den rummer, til rådighed. Man kan desuden få adgang til alle husets kompetencer i form af projektudvikling, kommunikation og teknik.

Se Radars open call her

Ole Grøndahl Jørgensen er motiveret af at iscenesætte kunst på nye måder, blande musik med andre kunstformer og skabe optimale rammer for udviklingen af nye formater. Derfor finder han det naturligt, at et spillested som Radar er med til at understøtte mulighederne for tværæstetiske projekter, som ellers kan have svære produktionsvilkår.

LOKATION: Performing Arts Platform, Valdemarsgade 1 G, 1. tv, 8000 Aarhus C.

Performing Arts Platform er Aarhus’ udviklings- og netværksplatform for scenekunst. Platformen samler, faciliterer og rammesætter en stærk klynge af scenekunstens aktører i og omkring Aarhus. Gennem deling og formidling af ressourcer, kompetencer og viden genererer platformen udvikling og støtter op om initiativer i miljøet.

TILMELDING: Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. Tilmeld dig her

 

Morgenbriefingen er på dansk eller engelsk afhængigt af deltagerne

Back