DSC06062b.jpg

Kulminationen på 4 års nordisk samarbejde

D. 22. marts af Martin Aagaard Jensen

Fra d. 8 - 12. marts deltog vi sammen med 50 andre nordiske festivaler og venues i et afsluttende møde på Færøerne som del af Puls-netværket under Nordisk Kulturfond. Det gav anledning til at samle op på de seneste fire års tætte strategiske samarbejde med Ekko Festivalen i Bergen, Norberg Festivalen i Sverige, Intonal Festivalen i Malmø, Mengi i Reykjavik og Alter festivalen i vores eget Aarhus.

De seneste 4 år har vi opnået at sam-booke og koordinere turnéer med nordiske artister som ikke normalt ville have mulighed for at rejse rundt og optræde på venues i hele norden. Samtidig har vi inviteret nordiske kunstnere til at skabe unikke bestillingsværker som er blevet præsenteret på vores venues og festivaler - heriblandt kunstnere som Søs Gunver Ryberg og Vanligt Folk. Læs mere her: https://radarlive.dk/venuehack/2019/november/puls-et-nordisk-samarbejde/

Grundstenene for det gode samarbejde er lagt og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet og videre præsentere nordiske kunstnere og ny musik!

Back