Radar2.jpg

Covid-19 retningslinjer for publikum ved afholdelse af koncerter

Senst opdateret 27-01-2021.

På Radar følger vi myndighedernes anbefalinger og krav til sikker afholdelse af arrangementer. Fra og med tirsdag 2. februar 2022 er der ingen restriktioner for afholdelse af koncerter på Radar

Vi opfordrer til, at man forsat holder afstand hvor det er muligt, og at man benytter de opstillede håndsprit og sørger for god håndhygiejne. Har man symptomer på Covid-19 skal man blive hjemme.

Da der løbende kan ske ændringer, bedes man altid holde sig opdateret på eventuelle restriktioner og anbefalinger inden sit besøg på Radar. Siden her opdateres løbende med de gældende restriktioner og retningslinjer.

Hvad sker der, hvis der har været en COVID-19 smittet til koncert?

Hvis en person får konstateret COVID-19 efter at have været til koncert på Radar, bliver vi underrettet af Styrelsen for Patientsikkerhed, som står for smittesporingen i Danmark.

Er du selv testet COVID-19 positiv, skal du således ikke rette henvendelse til os, men orientere Styrelsen for Patientsikkerhed om din deltagelse i koncertbegivenheden hos Radar.

Når vi modtager en orientering om en COVID-19 smittet koncertgænger, vil vi efterleve de instruktioner, som Styrelsen for Patientsikkerhed udsteder.

Radar vil underrette de personer, som har videregivet kontaktoplysninger til os ved deres besøg på Radar eller ved deres billetkøb hos vores billetudbyder Yourticket.

Hvis Styrelsen for Patientsikkerhed vurderer en real smitterisiko, vil vi I underretningen anbefale og opfordre koncertdeltagere til at efterleve sundhedsstyrelsens anbefalinger for kontaktopsporing og nære kontakter. Det indebærer blandt andet at vedkommende bliver COVID-19 testet og går i selvisolation.

Back