Ole Profil.jpg

Ole G. Jørgensen bliver ny spillestedsleder på Radar

Fra 1. august 2022 vil Ole G. Jørgensen stå i spidsen for Radar. Han tiltræder fra en stilling som programplanlægger på ARoS Public, hvor han siden 2018 har udviklet nye formidlingsformater og stået i spidsen for at skabe samarbejder mellem ARoS og byens andre kultur- og uddannelsesinstitutioner.

Om sin nye rolle hos Radar siger Ole G. Jørgensen:

”Radar skal være en væsentlig partner for udviklingen af kulturlivet i Aarhus, både det etablerede, vækstlaget og på tværs af genre. Den udvikling glæder jeg mig til at stå i spidsen for sammen med det stærke og dedikerede hold af medarbejdere og frivillige på Radar”

Den nye arbejdsplads på Radar ved Godsbanen bliver ikke helt fremmede for ham. Ole G. Jørgensen var fra 2012 og frem til 2018 tilknyttet Godsbanen som bestyrelsesmedlem og senere som leder. Dermed træder den kommende spillestedsleder ind i omgivelser, han har stor indsigt i og fulgt på tætteste hold i mange år.

”Godsbanen er en unik institution, hvor samarbejde, partnerskaber og nytænkning etablerer nye formater og udfordrer genre. Jeg ser enormt meget frem til at Radar, sammen med Godsbanen og det omkring liggende miljø, skal sætte kulturen på dagsordenen, ikke kun for Aarhus K, men hele byen”.

Ole G. Jørgensen afløser Mia Fuglsang Holm, der fra januar 2016 og frem til maj 2022 stod i spidsen for Radar. Hun forlod stillingen, da hun 1. juni tiltrådte som events- og driftskoordinator ved Kulturhus Anexet på Lundsgaard Gods i Kerteminde.

OM OLE G. JØRGENSEN:
Foruden leder af Godsbanen og programplanlægger hos ARoS Public, har Ole G. Jørgensen blandt andet været leder og bestyrelsesformand ved Frontløberne, som er en platform for unge kulturiværksættere i Aarhus, været bestyrelsesformand for kulturfestivalen Mejlgade For Mangfoldighed og næstformand i bestyrelsen KHID – Kulturhusene i Danmark. Derudover har han arbejdet som komponist, været turnerende musiker og var i starten af 00’erne en af de skabende kræfter af spillestedet Chokoladefabrikken og festivalerne Recession og EMMA i Aarhus.

Back