Skærmbillede 2024-05-13 kl. 15.02.11.png
Fotograf: Sebastian Mosegaard

JOB PÅ RADAR: Er du vores nye Økonomi- & Administrationsansvarlige?

Vi søger en pålidelig og struktureret person, der vil være med til at udvikle Radar, og som kan se sig selv i en dagligdag, der præges af vores fokus på at præsentere et bredt publikum for musik fra vækstlaget, diverse nichegenrer og det upcoming miljø.

Du bliver en del af et team i en virksomhed med flad struktur, hvor vi hjælper hinanden med alt fra afvikling og praktik, til kontinuerligt at gentænke og udvikle på Radars profil.

Din profil og dine ansvarsområder

På Radar skal du sætte dine økonomiske og administrative kompetencer i spil i et kreativt miljø, hvor høj kvalitet og udvikling er nøgleord. Du bliver en del at et team på fem faste medarbejdere, og et stort hold af uundværlige frivillige, som sørger for, at Radar kan afholde i omegnen af 105 arrangementer om året. Alle på kontoret afvikler 2-3 koncerter om måneden, så du skal være indstillet på skæve arbejdstider og enkelte weekendvagter. Til gengæld får du første parket til et fantastisk musik- og kulturmiljø.

På Radar vil dine primære arbejdsopgaver være administrationen af honorar, indberetning og omsætning i forbindelse med vores koncerter. Desuden er der mere regelmæssige opgaver som husleje, budgetter, prognoser, momsindberetning og årsregnskaber. Du får en bred berøring med hele organisationen, og er ansvarlig for den daglige økonomi.

Vi tilbyder stor fleksibilitet, og du får i høj grad mulighed for at indrette dit arbejde, som det passer dig bedst.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Hands on bogholderi, finansbogholderi, debitorbogholderi, kreditorbogholderi
 • Perioderegnskaber, rapportering og forståelse af afvigelser
 • Økonomisk sparring for hele organisationen
 • Løn
 • Momsangivelser
 • Prognose og rapportering
 • Budgettering og budgetopfølgning
 • Likviditetsstyring
 • Betalinger i bank
 • Afstemninger
 • Årsafslutning, heri kontakt til revisor, bank, SKAT

Vi håber desuden, at du som menneske er rummelig og imødekommende, da vi har berøring med mange forskellige personer både internt og eksternt. Derudover er villighed til involvering i Radars aktiviteter et stort plus.

Stillingen er på 32 timer ugentligt og aflønnes efter kvalifikationer.

Er 32 timer for lidt?

Det vil være muligt at øge stillingen til 37 timer. De sidste fem timer vil bestå af lignende opgaver, men ligger hos Frontløberne. Frontløberne er en kulturforening, der driver et projektstyret kulturhus med to fastansatte og to projektansatte. Dine opgaver vil tilrettelægges i samarbejde med Frontløbernes ledelse, som deler ansvaret for økonomistyringen af stedet. Radar og Frontløberne har gennem mange år haft et godt samarbejde, med et fælles fokus på at understøtte et sprudlende og mangfoldigt kulturliv i Aarhus. 

De ekstra timer hos Frontløberne er ikke et krav, men en mulighed. 

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen, uanset etnicitet, seksualitet, religion, alder og køn.
Ansøgningen udformes i et format, som du er fortroligt med og sendes sammen med et CV til job@radarlive.dk.

ANSØGNINGSFRIST: 17. juni kl. 12.00
SAMTALER: 24. og 25. juni
TILTRÆDELSE: 1. august

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om stillingen, så kan du få det hos spillestedsleder Ole G. Jørgensen.
ole@radarlive.dk / 50701671 (henvendelser fra 10.00 til 16.00)

Om Radar

Radar er et af Danmarks 18 regionale spillesteder. Vi præsenterer et bredt udbud af musik fra lokale, nationale og internationale artister. Vi har et særligt fokus på det nye, det eksperimenterende og det alternative. Vi interesserer os for krydsfelterne mellem musik og andre kunstarter og eksperimenterer gerne med koncert- og præsentationsformater. Radar er et åbent, netværkende og interagerende spillested, hvor vi lægger stor vægt på at samarbejde med aktører i forskellige kunstmiljøer og inddragelse af eksterne koncert- og festivalarrangører.

Back